עבור לתוכן

מה ההשפעות של אוברקלוקינג? (אני חדש)

Featured Replies

פורסם

אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל :hat:) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי).

אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי?

ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? ::)

פורסם

it causes overheating. and if it gets 2 high it can cause serious damage and bla bla bla...thats all it does basicaly

פורסם

הכרטיס יציג טקסטורות עקומות/וכל מיני בעיות בתלת מימד, ובמקרים גם בו מימד, לפני שהוא ייפגע פיזית.

אולם, המהרת כרטיס המסך יכולה לגרום לנזק לטווח ארוך.

אני ממליץ לך להמהיר עד שאתה רואה את הבעיות הנ"ל, ואז להוריד בכ 10MHZ. או שפוט תעלה עד כמה שזה מספיק לך ( ושאין שם ביות )

פורסם

אוברקלוקינג מקצר, לפחות בתיאוריה, את אורך החיים של השבב, אך זה לא משמעותי כיוון ששבב מחזיק היום בערך 10 שנים ולאחר אוברקלוק הוא יחיזר מינימום 8-9 שנים - הרבה אחרי שתזרוק אותו לפח.

פורסם

הכרטיס יציג טקסטורות עקומות/וכל מיני בעיות בתלת מימד, ובמקרים גם בו מימד, לפני שהוא ייפגע פיזית.

אולם, המהרת כרטיס המסך יכולה לגרום לנזק לטווח ארוך.

אני ממליץ לך להמהיר עד שאתה רואה את הבעיות הנ"ל, ואז להוריד בכ 10MHZ. או שפוט תעלה עד כמה שזה מספיק לך ( ושאין שם ביות )

thats a manual thats not what will heppen because of ocing and iron will u get online(icq) already...

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר למהירויות עד כמה אפשר להעלות או כמה כדאי בכרטיס הזה?

פורסם

הבעיות שיכולות לקרות הן:

התחממות יתר.

קיצור זמן החיים.

בלה בלה בלה.

תוריד מהירות כשאתה רואה את הדברים הנ"ל:

טקסטורות שבורות.

מריחת תמונה מוגזמת.

התרסקויות.

נ.ב.

אני קניתי ל MX 440 שלי CRYSTAL ORB והיט סינקים והוא עובד מצויין ;D

פורסם

כשזה קורה שמים לב לזה בבירור?

פורסם

אם אתה לא שם לב אתה עיוור או שאתה לא ליד המסך...

פורסם

אוברקלוקינג מקצר, לפחות בתיאוריה, את אורך החיים של השבב, אך זה לא משמעותי כיוון ששבב מחזיק היום בערך 10 שנים ולאחר אוברקלוק הוא יחיזר מינימום 8-9 שנים - הרבה אחרי שתזרוק אותו לפח.

ובכלל מי מחזיק בכרטיס מסך 3 שנים ?!?!?!

פורסם

אני ועוד אנשים שאין להם כסף לרדוף אחרי כל כרטיס חדש שיוצא

פורסם

אני ועוד אנשים שאין להם כסף לרדוף אחרי כל כרטיס חדש שיוצא

תגיד כרטיס מסך חדש יותר יוצא כל 3שנים ?!?!

פורסם
  • מחבר

מישהוא פה עבר את ה 315Mhz מהירות ליבה ו 467Mhz מהירות זיכרון על GF4 440 MX ? אני חושב שאי אפשר יותר (בלי קירור), זה מתחיל לעשות בעיות. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים