עבור לתוכן

אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400?

מעבד- ATHLON XP 2400+

גוף קירור- Thermalright SLK-600

לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2

כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO

זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz

דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition

מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR

רמקולים- Altec lansing ATP-3

ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

פורסם

אני חושב שתיקח ספק יותר טוב!

רק ליתר ביטחון...

בקשר למאוורר קח דלתא 80 אבל הוא קצת מרעיש!

פורסם

אחי אני קונה מפרט כמו שלך רק עם הRADEON 9500PRO..... ויש לי הרבה לדיפ וכאלה אז לקחתי HEC 475W כי המחשב שלי דלוק 24 שעות וא ני רוצה משהו אמין וחזק אבל אם אתה ממש לחוץ בתקציב או שתרד ברמה של אחד הרכיבים או שתקח HEC 300W... אבל אל תגע בג'נרי!!!!!!

ותיקח שני סטיקים של TWINMOS מKSP עולה רק 700 שקל!!!

פורסם

קצת מרעיש? הDelta הוא סופר-מרעיש. אם הרעש לא מפריע לך, אז כמובן שתקח את ה80mm Delta, אבל אם כן- קח איזה 80 או 92mm (תבדוק אם המידה הזו נתמכת, כי אני לא בטוח) Stealth של Vantec. שקט שקט ובעל ביצועים טובים להפליא. יחסית. ולנושא- 300Watts לא יספיקו, וגם ההמלצה היא לא על ספק ג'נרי, למרות שספק ג'נרי יספיק לך. קח תחת המלצה כבדה את הEG365P-VE של Enermax. אה כן, ואם עדיין לא קנית את המחשב, אז קח שני זכרונות של 256MB ולא אחד של 512MB.

פורסם
  • מחבר

עדיף לי זיכרון אחד כי שתיים יפריעו לי לאוברקלוק ו Tsunami 350 W הוא מאוורר בסדר לא (זול בעיקר)?

פורסם

הוא לא יהיה מספיק יציב בשביל הOC.

פורסם

TSUNAMI לא יהיה טוב ל OC.

בכל מקרה אם זה 300 באמת כמו HEC ANTEC ENERMAX אז זה יספיק

אם זה ג'נרי אז זה 300 לא יספיק צריך 350 וליתר בטחון 400

בלי OC אני הייתי ממליץ לך על GENERIC 400

פורסם

האפיון של ספקים ג'נריים הם לא רק במרמה שבכתוביות ההספק שלהם, אלא גם באי-יציבות המתחים. בל נא נשכח. :smoke:

פורסם

מאורר תיקח TT SmartFan 2 הוא חזק כמו הדלתה ויש לך שליטה מלאה על המהירות שלו ככה שאתה יכול להשתיק אותו בניגוד לדלתה שתמיד פועל במהירות הכי גבוה ועושה המון רעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים