עבור לתוכן

צריך ייעוץ לגבי מערכת קירור

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכננן ממש בקרוב לקנות מחשב משהו פשוט יחסית כדי לא לבזבז סתם כסף עד שהמרובעי ליבה יהיו חזק בתוך השוק

טוב המפרט בקצרה הוא

E4300 (אני הולך לעשות לו OC ל 3.0-3.2 בערך)

Striker Extreme nForce 680i SLI s775 Conroe

Evga 8800gts 640MB או Evga 8800gts 320MB sc סופרקלוקד אעדיף המלצה לאיזה מהם יש אובר יותר טוב ביציבות.

2x1GB Corsair Dominator TwinX CL4

בכל מקרה אני דיי הולך לעשות להכל אוברקלוק רציני עד כמה שאפשר אז השאלה היא לאיזה מערכת קירור יש עדיפות? למים או אוויר?

אם למים אז עדיף מומלצת ביותר שתקרר את הכרטיס מסך , המעבד והזכרונות או הלוח אם . תקציב עד 2000ש"ח

כנ"ל לגבי מערכת אוויר חוץ מהתקציב

נ"ב המארז הולך להיות ה3D אוורה 570 אלומיניום של GB

תודה רבה על כל עזרה.

פורסם

עם המגבלות של המעבד הנ"ל...גם הטוניק או האינפינטי יספיקו בהחלט..

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה , כבר שמעתי משהו בנושא כשקראתי כמה טופיקים אחרים לגבי אותה שאלה.

הרעיון הוא שאני מתכנן לקנות אחד מהמרובעי ליבה שיצאו ב 2008 ובנוסף לעכשיו אני רוצה לעשות OC גם לכרטיס מסך ולזכרונות ושמעתי שמערכת קירור מים היא יותר אפקטיבית גם בחשיבה לעתיד

אז תודה רבה על העצה ואשמח לקבל עצה גם בנוגע לקירור מים וממש יעזור אם ניתן להוסיף מחיר של הפריט.

שמעתי שה Thermalt אומנם שקטים במיוחד (גם יקרים) אבל לא ממש מקררים היטב

המערכת של GB יותר טובה?

תומכת גם בכרטיס מסך וזכרונות או רק מעבד?

ד"א אםיש מערכת קירור מים מומלצת רק למעבד אז אשמח לקבל גם רעיון לקירור מים לכרטיס מסך וזכרונות עם מחיר

ובאמת תודה על כל עזרה

פורסם

מה התקציב שלך למערכת קירור מים...

ישנם מערכות בינוניות למעבד בלבד בתקציב של 600-800+- שקל..

וישנם למעבד+כרטיס מסך+ציפסט בהרבה מעבר...

אתה מעוניין להרכיב אחת בעצמך או לקנות מוכנה ?

ישנם המון שאלות..אולי תפרט (כיוונתי אותך בשאלות קצת) מה נראה לך..וכמובן הכי חשוב תקציב...

פורסם
  • מחבר

להבא בבקשה לקרוא מהתחלה

אבל בכל זאת עד 2000 שח ולאוורור נראה לי שאני יכול להרשות לעצמי טוניק בכיף אבל אני ממש מעדיף מערכת קירור מים מתוך מחשבה לעתיד

*אז אם 600-800 שח רק למעבד אז נגיד +400 לכרטיס מסך +200 לזכרונות ואני קצת נחסף +- אני לא ממש בטוח לגבי אף מחיר אבל תודה על העזרה בכל מקרה

ועוד שאלה רצוי להוסיף גם ללוח אם קירור או שהלוח הנ"ל (למעלה!!) לא יתחמם יותר מדי לרמה מסוכנת?

פורסם

קראתי את התרד מתחילתו..פשוט ישנם המון רכיבים וכו ככה ש2K זה בסדר..

השאלה מה הדרישות שלך.. ;D.

נתחיל מזה שלקרר זיכרונות בקירור מים או כל קירור אחר (מלבד מאוורר) זה ממש מיותר..

והכל תלוי בטיב הרכיבים וכו..

אני ממליץ לך לעיין בתרד הזה..ולחזור קצת יותר סגור על עצמך..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217678.0

פורסם
  • מחבר

כבר קראתי אותו לפני שפתחתי את הטופיק הזה אבל זה באמת אחלה טופיק למות שהוא די ישן אפילו ההודעות האחרונות ישנות מדי בשבילי

בכל מקרה בוא נעשה את זה קצר ואני אשמח מאוד

אז נגיד אני לוקח את המערכת קירור מים של GB 3D שעולה נגיד בין 1000 ל 1100 אני רוצה לדעת אם הקירור הוא רק למעבד ואם כן אז יש לי רק להוסיף קרור מים לכרטיס ואמרת שזכרונות לוותר וללכת על אוורור , צודק מאה אחוז אז נשאר עכשיו רק כרטיס מסך אבל עדין אני לא ממש מבין מבין החברות של הקירור מים , אם אתה מכיר חברות טובות לא כמו טרמלטק אפילו שיקרות קצת פרט בבקשה אפילוו רק עם מחיר בערך +-

תודה רבה על התמיכה ;)

פורסם

לזיכרונות לא צריך קירור, רק תדאג שיכנס אויר קר כדי שהזכירונות לא יעלו באש.

ובקשר לבלוק קירור לכרטיס מסך שלך, עד כמה שאני יודע יש רק בלוק קירור אחד לכרטיסים מסדרה 8 ואין אותו בארץ.

פורסם

פותח הדיון, ראה הודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים