פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים שלום רביש לי מחשב חדש של אח שלי שיש לו שם כרטיס מסוג 1950xt 256mbואני רוצה להעביר אותו זמנית למחשב שלי את המפרט אפשר לראות בצד<---------אבל מה בנוסף לזה שהכרטיס מחובר לחריץ של ה pcieהוא גם צריך כבל חשמל מהספק שיחובר אליו והכבל הזה יש לו יציאה מרובעת כזאת שאין אותה בספק שלי במחשב הזה...זה מוזר לי מאוד מישהו יכול להסביר את התופעה ?תודה מראש,עידן.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים שלום רביש לי מחשב חדש של אח שלי שיש לו שם כרטיס מסוג 1950xt 256mbואני רוצה להעביר אותו זמנית למחשב שלי את המפרט אפשר לראות בצד<---------אבל מה בנוסף לזה שהכרטיס מחובר לחריץ של ה pcieהוא גם צריך כבל חשמל מהספק שיחובר אליו והכבל הזה יש לו יציאה מרובעת כזאת שאין אותה בספק שלי במחשב הזה...זה מוזר לי מאוד מישהו יכול להסביר את התופעה ?תודה מראש,עידן.אם לספק שלך אין את החיבור הזה אז יש מין כבל כזה שיוצאים ממנו שני יציאות שאותם אתה יכול לחבר לחוטי החשמל שיש במחשב. הקיצר זה בא עם הכרטיס מסך תבדוק אם יש לך את זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים פתח ת'מארז תגיד לי מה השם שלו...ותגיד כמה A יש תחת מסילת ה-12V יש חשש גדול שיש לך ספק ג'אנרי והכרטיס X1950XT צורך וצריך ספק חזק!
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר יש לי ספק של hec400w אני לא יודע את הדגם זה בא עם המארז compucase שקניתי
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים הפסק יחזיק אל תדאג... הוא מחזיר E6550 ו-8800GTS...ובטוח יש לך את החיבור הזה אתה רק צריך מפצל, מקסימום תפתח את המחשב של אח שלך או מחשב אחר בד"כ מחוברים אליהם כמה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר מצאתי מן כבל כזה שצד אחד שלו אמור להתחבר לכרטיס מסך אבל הצד השני שלו הוא חיבור חשמל כמו הרגיל רק כפול |:אני לא מבין מה הולך פה \:
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מצאתי מן כבל כזה שצד אחד שלו אמור להתחבר לכרטיס מסך אבל הצד השני שלו הוא חיבור חשמל כמו הרגיל רק כפול |:אני לא מבין מה הולך פה \:אם לך אין בספק חיבור כמו זה שנכנס לכרטיס מסך אז הכבל שמצאת זה מה שמתאים לך. את שני היצאות אתה צריך לחבר לחשמל שבמחשב [חוטי חשמל] תמצא שתים פנויים ותחבר.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר מהכבלים שיוצאים לי מהספק אין משהו מתאים שיכול להתחבר לכבל שמצאתי ככה שאני בנקודת ההתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.