פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני משתמש בפריזר 7 ומאוד חם בחדר קרוב לאיזה 33 מעלות. המהירות 2794mhz 310FSB CPU TEMP אומר טווח של 53-58 מעלות לכל המעבדים, כשאני מפעיל פרים זה עולה ל 79 Delta Tjunction אומר שנשאר 20-23C זה מצב בטוח או שכדאי להשיג קירור יותר טוב ? ואין סיכוי שהוא טועה , כי הגוף קירור בכלל לא חם.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר שניהם אותו דבר לא ?יש סיכוי ששניהם טועים אולי ?, כי הגוף קירור בכלל לא חם.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים שניהם אותו דבר לא ?יש סיכוי ששניהם טועים אולי ?, כי הגוף קירור בכלל לא חם.העניין מסתבך ברגע שיש יחידת ניטור דיגיטלית צריך להתייחס יותר לתוצאות מTAT
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אחי גם לי יש את הגוף קירור הזה ואותו מעבד בנוסף אני עשיתי אוברקלוק ל 2.7 GHZ ובמאמץ זה טמפרטורה של 77-78גג בדרך כלל 75, ובמנוחה על 60 . ויש לי חדר לוהטטטטטטטטט, מה שיש לי להציא לך הוא לשנות את המיקום של המחשב במידה והוא נמצא במקום סגור (מקום "מיוחד" בשולחן מחשב שמיעוד יעני לכונן, דבר הכי מטומם שחשבו עליו) אני מגם משתמש במאוורר לחדר , (כאשר המזגן לא עובד) אז כך לתושמת לבך ) בהצלחה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.