עבור לתוכן

צריך עזרה בשיעורי בית בבקשה-פניה לנהגים שביניכם:

Featured Replies

פורסם

בבקשה:

להלן תרשים משופר (משופר אמרתי - לא מושלם) של שדה הראייה הממוצע של רכב פרטי.

במקרה שלי הבעלים הקודמים של הרכב הרכיב עוד שתי מראות קמורות על המראות הרגילות של הרכב ואצלי אני רואה קצת יותר מאשר בתרשים אבל ברוב הרכבים זה שדה הראייה פחות או יותר.

עוד פרט: מדובר על שדה הראיה של הנהג מבלי לסובב את הראש בצורה שמסכנת את הנהיגה שלו.

נקווה שתקבל ציון טוב על הדבר הזה...

homework-chart.gif

פורסם

עוד פרט קטן.. אוטו כותבים עם ט'.

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

עוד פרט קטן.. אוטו כותבים עם ט'.

לילה טוב.

תודה רבה רבה.

אני יודע איך כותבים אוטו, מיהרתי ואפילו לא שמתי לב שלא כתבתי מכונית.

פורסם

אבל זה תלוי בסוג האוטו, בפוקוס שלי למשל, אני בספק שתשתמש הרבה במראה הקדמית. שדה ראיה דפוק.

פורסם

S.Gabay (אני אקרא לך ששון גבאי מעכשיו אוקי?) (או ששון בקיצור) אקיצר, ששון, לא ענית לי מאיפה השאלה הזו הגיע.

צחוק צחוק אבל אני באמת סקרן לדעת מה המקור של השאלה הזו.

פורסם
  • מחבר

זה במקצוע חינוך תעבורתי-

מקצוע שלא מבינים מה שהמורה מדבר, המבחנים לא ברורים והחומר לא מובן (או שפשוט המורה דפוק).

הממוצע שלי ידפק רק בגלל המקצוע המפגר הזה.

ילדה אחת- חורשת כל היום, ממוצע 96 ולמה ? כי במקצוע יש לה 65 בח"ת.

במבחן הראשון, שהיה על עקרונות חינוך התעבורתי, היה כל מיני מקרים של אנשים ורכבים, והיינו צריכים לרשום לאיזה עקרון זה מתיחס,

כלללללללללל הכיתה קיבלה ציון נמוך. ילד אחד, סתם חירבש בדף, (והוא תלמיד חרא) קיבל 95, אני קיבלתי 75 (!!!!) ואצלי היה דברים יותר נכונים. זה לא מקצוע שיש נכון או לא נכון כמו במתמטיקה, זה מקצוע שבו מקבלים ציון טוב רק אם המורה קיבל את התרופה לטחורים שלו או לא.

לא קוראים לי ששון ( ;D אבל מתאים לי...) קוראים לי שלומי ובדרך כלל אני בא לבד.

פורסם

וואלה, תודה על המענה ורחמיי עליך. קח את התגובה הראשונה שלי לנושא ורוץ עם זה ;D

אבל באמת, אני מנסה לחשוב אם אלו שיעורי הבית היום איך לעזאזל אני אמור לעזור לילד שלי (מתוך רעיון שבאמת יהיה לי צאצא) להכין שיעורי בית?? הם מטורפים שם אצלכם בבית ספר או מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים