עבור לתוכן

צריך עזרה בשיעורי בית בבקשה-פניה לנהגים שביניכם:

Featured Replies

פורסם

בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים.

הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית.

מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא?

תודה רבה לעוזרים. :remybussi:

דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???

פורסם

רואים מהמעגל השני ואתה משתמש בכפתור הזה img.gif כדי להכניס תמונה

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמהכפתור הזה, אבל צריך לרשום שם שם של אתר והתמונה נמצאת במחשב.

פורסם

אתה מעלה לנענע או אורט או משהו ואז נותן כתובת

פורסם
  • מחבר

אבל זה בתשלום, (אלבום תמונות אישי בנענע...)

פורסם

לא אלבום תמונות אלא איכסון אתרים

פורסם

אבל זה בתשלום, (אלבום תמונות אישי בנענע...)

אז תעלה את זה בוואלה..זה חינם שם...

פורסם
  • מחבר

בקיצור, בבקשה שמישהו יתן לי את כתובת הEmail שלו(בפרטי) ואני ישלח לו את התמונה, והוא כבר יעלה אותה עם התשובה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה, שלחתי.

עריכה: בטעות שלחתי קובץ אחר, אני עכשיו שולח את זה, סליחה.

פורסם

לא שלחת שוב..

פורסם

בבקשה ידידי

3273781.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!!!!!!!!!!! :jump:

עכשיו, מי יכול להגיד לי מאיפה הנהג לא יכול לראות את הולך הרגל?

פורסם

אלוהים אדירים.

תסלח לי אבל אני מוכרח לשאול באיזה נושא השאלה הזו?! זה לבית ספר? תיאוריה? עברתי את שניהם די מזמן ובחיים שלי שלא נתקלתי בשאלה כזו וסביר להניח שהייתי נכשל בזה לו הייתי צריך להתמודד עם זה.. ועדיין אני בן גאה לאומה ולהוריי שהביאוני עד הלום.. מי חושב על שאלות כאלו?!?!

בכל מקרה נתחיל בזה שאני מניח שהאזור המת (ואני מניח שיש יותר מאחד) יוצא בצורת קונוס ממושב הנהג במכונית והחוצה ככה שהשטח המת במעגל החיצוני הוא יותר גדול. איך לדעת בדיוק איפה האזור המת בחיי שאין לי מושג.

זה גם תלוי במודל הרכב :) למשל החלון האחורי בסיטרואן ZX הוא טיפה יותר קטן מפתח הפריסקופ של נהג טאנק ככה שנהג הסיטרואן יהרוג את הולך הרגל האומלל שנגזר עליו ללכת במעגלים (ואולי זה בעצם שני הולכי רגל אומללים???) אם הוא יסע ברברס (דבר לא מומלץ בכלל לנהגי סיטרואן ZX) (האמת שגם מקדימה לא רואים הרבה. הכי טוב להוציא את הראש מהחלון ןלהזהר מעמודים והולכי רגל שעומדים קרוב לכביש בפניות שמאלה) ואילו נהג בדיהטסו שרייד בזכות מבנה הקופה שלה והחלון האחורי הרחב יוכל לראותם בבטחה ואף לנפנף להם לשלום בשעה שהוא נהנה מהחימום והם קופאים למוות.

שלו לדבר על זה שאוטו אמריקאי מהדור של האוניות יהיה בכלל גדול יותר מכל רדיוס המצוין בשאלה ולכן הם יצטרכו לטפס על מכסה המנוע וסביר להניח שהוא יראה אותם יצא החוצה וידפוק להם מכות.

מצד שלישי אני בכלל נוסע על אופנוע ולא מרשים לי לגעת במכונית כי אני שוכח שאני ברכב ומנסה להשתחל בין מכוניות בפקקים ובמהיר אז מה אני מבין?

לילה טוב.

פורסם

ROTFLAMO!! :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים