עבור לתוכן

המלצה על מדפסת עד 450 ש"J

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה

המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181

פורסם

אל תגע פן תפגע,דיו קטן ולא חסכוני.

החלופות הטובות יותר הן:ברדר 115 או 130 או אפסון 4300 או 3183 של HP.

פורסם
  • מחבר

אל תגע פן תפגע,דיו קטן ולא חסכוני.

החלופות הטובות יותר הן:ברדר 115 או 130 או אפסון 4300 או 3183 של HP.

טוב תודה שהזהרתה אותי לגבי המדפסת ההיא אני קצת בדקתי והסתכלתי על המדפסות שאמרת אני חושב לגבי מדפסתוהזרקת דיווPhotosmart C3183וHPו

מה אתה אומר זו תהייה בחירה טובה ? אם הייתה במקומי עם הקצבה של 450 ש"ח מה הייתה קונה ?

פורסם

פשוט עבור כל מדפסת שנראית לך רלבנטית, תבדוק כמה עולה מיכל דיו שלה ולכמה דפים בערך הוא מספיק

לדעתי זה הדבר הכי חשוב במדפסת...

כולן מדפיסות באותה טכנולוגיה

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין שנתי המדפסות האלו :

דיווPhotosmart C3183וHPו

ו - DCP115CוBrotherו

בדקתי בכמה מקומות על המאפיינים הטכניים של המדפסות והם נראו לי כמעט אותו הדבר המספרים שראיתי לא אמרו לי שום דבר משמעותי כי איני מבין גדול במדפסות אז אני פונה עליכם איזה מדפסת עליי לקחת מה אתם ממליצים לי לקחת ? השימוש העיקרי הוא בבית להכנת עבודות ספרי פרויקטים אני צריך שהמדפסת תהייה חיסכונית בדיו שאני יוכל להדפיס כמה שיותר דפים במחסנית דיו אחת אם הבמתם אותי תודה מראש

פורסם

ה 115 מאד ישנה המחליפה שלה היא ה 130,אם אתה מדפיס הרבה צבע תקח את הברדר אם מעט מאד צבע אז ה HP.

או 3183 או 1513.

פורסם

ממליץ על ברדר 130. עשיתי עליה ביקורת בזאפ תוכל לראות. אישית הדפסתי איתה מעל 1000 דפים. כן! אתה קורא נכון, בעל 1000 דפים. רוב הדפים באיכות NORMAL והרוב באיכות כמעט הכי פחות טובה. השתמשתי בתוכנת INKSAVER וזה כנראה עזר מאוד.

עוד מעט נגמרים לי כל הצבעים וארכוש מDMO במחיר מאוד זול..... עד ה1000 דפים הבאים...

פורסם
  • מחבר

שאוקי תודה רבה לכולם על העזרה אני חושב שאקח את הברדר 130 תודה רבה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים