עבור לתוכן

צריך המלצה על חצובה

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות.

הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'...

אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר.

אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה?

יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה?

החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717#

היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן?

יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב?

תודה :)

פורסם

חצובה נמדדת במספר פרמטרים עיקריים : א. משקל החצובה - אתה צריך לשאול את עצמך מהו המשקל המקסימלי שאתה יכול / מוכן לסחוב? ב. מהו המשקל המקסמלי שאתה מתכוון להעמיס על החצובה - כמובן נגזר מהמצלמה ומהעצמית עם המשקל הגבוה ביותר שיש לך? , ג. הגובה של החצובה שהיא פתוחה במקסימום - תלוי בגובה שלך? ד. והאחרון חביב כמה כסף אתה מוכן לשלם על חצובה? ה.דבר מאוד חשוב שאותו שכחתי שחייבים לבדוק רק כאשר החצובה מולך ,כמה החצובה היא יציבה ,במקרה ואתה קונה מותג מעולה במיוחד כמו - MAFROTTO ,COSMO ועוד... אז אין לך מה לדאוג לגבי הפרמטר הזה.

אחרי שתענה לעצמך על השאלות שהצגתי בפניך ,תחפש חצובה עדיף עם שם מותג. דרך אגב החצובה שהצגת היא בסדר בתנאי שהיא עונה על כל השאלות שהצגתי.

לא התיחסתי לחצובות מיוחדות (לרוב למקצוענים) למשל חצובה לגובה נמוך/שולחנית ,חצובת רגל ועוד...

בהצלחה.

פורסם

יש לי את החצובה - SLIK U8000 מומלץ בחום יציבה מאוד איכותית ומחיר לא בשמיים...

פורסם

שלום,

שקלת חצובות שולחן?

הן אמנם קטנות,אבל נכנסות לתיק בקלות.

יש ל- SLIK חצובות כאלה,ואם אני לא טועה ,גם ל - מנפרוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים