עבור לתוכן

המאוורר שבלוח אם אל עובד (יש תמונה)

Featured Replies

פורסם

קשה לי להאמין שהצ'יפסט יישרף בגלל טמפ' קיצונית ושזה נפתר ע"י מאוורר שהוא יותר ויזואלי מאשר מועיל

איזה צ'יפסט זה?

מדבר מנסיון.

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני מדבר גם מנסיון, שלי ושל מספר אחרים שניתקו את המאוורר הרועש על ה-NF4, והוא חי נהדר במארזים לא הכי מאווררים ובחדרים בכלל לא ממוזגים.

פורסם

היה לכם מזל,

אצל 2 חברים שלי, הוא הפך ללפיד ונטמן באדמה.

פורסם

לכם היה חוסר מזל.

היו המון לוחות מבוססי NF4 ללא מאוורר כלל על הצ'יפסט במקור.

פורסם

אני לא ממליץ לשמן את המאוורר בשמן WD40 כי זה פיתרון לזמן מוגבל. אם כבר אז שמן 10 שמתאים למכונות תפירה זהפיתרון ליותר זמן אבל גם מוגבל. בכלל עדיץ לקנות מאוורר חדש בכמה שקלים זה הפתרון הטוב ביותר...

פורסם

מה ההגבלה ב WD40 אני השתמשתי בו להרבה מאווררים והכל בסדר, יש ספק כח אחד שלפני יותר משנה שימנתי את המאוורר שלו ועד עכשיו הוא בסדר מסתובב כמו שצריך ולא מרעיש.

האם אתה מתכוון שאחרי זמן מסוים ההשפעה של השמן פגה ואז המאוורר נתקע שוב?

פורסם

מה ההגבלה ב WD40 אני השתמשתי בו להרבה מאווררים והכל בסדר, יש ספק כח אחד שלפני יותר משנה שימנתי את המאוורר שלו ועד עכשיו הוא בסדר מסתובב כמו שצריך ולא מרעיש.

האם אתה מתכוון שאחרי זמן מסוים ההשפעה של השמן פגה ואז המאוורר נתקע שוב?

אחרי כמה זמן זה הורס את המאורר, כי WD40 לא מיועד לשימון.

פורסם

גם אני חושב שציפסטים עומדים בטמפרטורות גבוהות ולא קורה כלום, ו nForce4 הוא דוגמה טובה. אבל כולנו יודעים שטפרטורה גבוהה גורמת לשחיקה עד כמה?. לא לי הפיתרונים...

אם אתה זורק שטויות לאוויר אז אתה מגבה אותם במילים מעורפלות כמו "שחיקה"

מה זה שחיקה לשבב כמו צ'יפסט?

פורסם

אם אתה זורק שטויות לאוויר אז אתה מגבה אותם במילים מעורפלות כמו "שחיקה"

מה זה שחיקה לשבב כמו צ'יפסט?

אז אולי תסביר לי ליאור הנכבד, מדוע יש אוורור אקטיבי לרכיבים כמו צ'יפסטים, מעבדים, כרטיסי מסך ועוד ועוד לא כדי למנוע שחיקת הרכיב, סליחה בלאי...למקרה ששחיקה נשמע לך מעורפל...

פורסם

אז אולי תסביר לי ליאור הנכבד, מדוע יש אוורור אקטיבי לרכיבים כמו צ'יפסטים, מעבדים, כרטיסי מסך ועוד ועוד לא כדי למנוע שחיקת הרכיב, סליחה בלאי...למקרה ששחיקה נשמע לך מעורפל...

כדי שלא ישרפו ו/או יעשו "שטויות".

צי'פסטים לא משתגעים או נשרפים בטמפ' של 40-50-60 מעלות.

פורסם

כדי שלא ישרפו ו/או יעשו "שטויות".

צי'פסטים לא משתגעים או נשרפים בטמפ' של 40-50-60 מעלות.

גם לא ב 70 מעלות (nForce4) אז מה?. לכל רכיב יש בלאי אפשא לומר לכ דבר כמעט. ולרכיבים אלטרונים הבלאי מואץ בחום גבוהה או אולי אני טועה, אז בבקשה תקנו אותי אם טעיתי...

פורסם

אתה לא טועה

ואני מכיר ציפסטים של NFORCE4 שהגיעו ל 100 צלסיוס..

האנשים האלה חושבים שאם זה לא קרה להם זה לא יקרה לאף אחד.

אתה נלחם בתחנות רוח...

פורסם

למה יש איוורור? שאלה טובה

אבל קודם תענה לי, למה יש חברות שמשווקות צ'יפסטים כמו nF4 עם קירור פאסיבי בלי Heatpipeים וסנפירי אלומיניום \ נחושת בגודל העולם

פורסם

ולמה יש מארזים עם מאוורר אחד של 80 מ"מ??

כי הם זולים.

פורסם

למה יש איוורור? שאלה טובה

אבל קודם תענה לי, למה יש חברות שמשווקות צ'יפסטים כמו nF4 עם קירור פאסיבי בלי Heatpipeים וסנפירי אלומיניום \ נחושת בגודל העולם

פשוט כי הצ'יפסט הזה יכול להחזיק עם קירור פסיבי שכזה. ולמרות זאת החלטתי להוסיף לו מאוורר 20 כדי להוריד את הטמפרטורה זה רק מוסיף ולא גורע...

אם תתן מבט במיפרט שלי תראה שגם למעבד שידרגתי את קרור הסטוק למרות שאני לא עושה OC . אז לך אולי נראה שעשיתי דברים מיותרים אבל אני לא חושב כך...

רק שתדע ליאור שלמדתי ממך לא מעט דברים, ולכן אני משתומם שאתה מוציא פוסטים כאלו תחת ידך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים