עבור לתוכן

כמה מאווררים מומלץ שיהיה במארז?

Featured Replies

פורסם

כמה מאווררים מומלץ שיהיה במארז?

פורסם

בתור עקרון כמה שיותר:)

אבל צריך להגיע במינימום! לזרימה של פנימה החוצה, הכוונה שני מאוררים לפחות, אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה.

פורסם

it depends if its an office use celeron based comp a nice passive cooling can b enough if its an amd xp overclocked then 3(atleast) fans r kinda needed

and 2 fans r ok but if u r going 2 oc i suggest 3+ fans

פורסם
  • מחבר

הכי מומלץ לי זה לקנות מארז שכבר בא עם הרבה מאווררים? על איזה מארז אתם יכולים להמליץ לי שבא עם מאווררים כי לא בא לי להתעסק עם כל מני התקנות מסובכות

פורסם

קומפיוקייס 9619 כולל ספק 300 W דיי איכותי (לפחות לא גנרי)

פורסם

תרשו לי לקרוא לכם פסיכים >:(

למה צריך כלכך הרבה מאווררים במארז?

מאווררים נועדו לקרר, ואם המחשב שומר על טמפ' סבירה, אין צורך לקרר אותו יתר על מידה (אלא לשם מטרה מסויימת, קרי אוברקלוקינג קיצוני?!?)

הפנטיום 4 שלי 1.8@2.6 רץ בטמפ' עומס של 44 מעלות עם מאוורר סטוק ומאוורר של הספק (HEC) בלבד במארז..

XP1700@2060 עם מאוורר וולקנו 6 (זמני) גם ב 45 מעלות תחת עומס עם עוד מאוורר אחד בלבד במארז (שוב, HEC).

המארזים יחסית מרווחים ואיכותיים - אנטק ו 6919.

יש לי סיבה לקרר עוד בהנחה שאני לא מעוניין להמהיר מעבר לזה ?!

הסיבה היחידה אולי, היא לשמור על טמפ' המחשב עצמו נמוכה יותר - דיסק קשיח וכו'.. (לא שהטמפ' הנוכחית לא בסדר, אבל לקרר אותו טיפה יותר דווקא פה לא יכול להזיק אף פעם).

ואגב, אם הייתי מתעקש על ללכת על טמפ' יותר נמוכות, הייתי קונה זלמן 6500 לפנטיום 4 (שאולי יגיע בקרוב, כי הסטוק רועש מדי לטעמי), וזלמן/AX7 לאתלון (שגם יחובר בקרוב, ברגע שאני אקבל את ה 8RDA+ סוףסוף!)!

פורסם

סלח לי עידו אבל עכשיו אנחנו בחורף, בקיץ תדבר איתנו שוב, סבבה ? חוץ מזה שיש לך מספיק רכיבים שכן יסבלו ממארז לא מאורר כמו כרטיס מסך או הארדיסקים...

פורסם

הטמפ' של הפנטיוןם4 נמדדו עוד בימי הקיץ החמים..

של האתלון נמדדו עכשיו.. אבל ברגע שנחליף מעבד, הם ירדו :P

פורסם

בקיץ יש שינוי ענק בטמפרטורות גם באינטל וגם בAMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים