פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס..מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר!אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!?ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!?כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים בדיוק בגלל הסיבות האלה הייי עד תחילת השנה עם 15 מחשבים 5 פיסיקה ו5 מתמטיקהועכשיו אני ב10 מחשבים בלי פיסיקה ו4 מתמטיקה ;D
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים בדיוק בגלל הסיבות האלה הייי עד תחילת השנה עם 15 מחשבים 5 פיסיקה ו5 מתמטיקהועכשיו אני ב10 מחשבים בלי פיסיקה ו4 מתמטיקה ;Dאני התחלתי אותו דבר נשארתי 4 מטמתיקה ו5 פיזיקה
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים מחבר אם הייתי יכול להפסיק ללמוד מקצועות בתקשורת הייתי עושה את זה אבל אני לאץץ..
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים בדיוק בגלל הסיבות האלה הייי עד תחילת השנה עם 15 מחשבים 5 פיסיקה ו5 מתמטיקהועכשיו אני ב10 מחשבים בלי פיסיקה ו4 מתמטיקה ;Dאני התחלתי אותו דבר נשארתי 4 מטמתיקה ו5 פיזיקהכנל!רק שאני עוד איכשהו שורד ב4..."כי אנשים חכמים יושפים באוניברסיטה או בבית" ;D
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אההה? לעשות 4 מתמטיקה ו5 פיזיקה??? אבל פיזיקה פי אלף יותר קשה! כאילו, מתמטיקה זה קל!
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים ואני סתם עשיתי את רוב הבגרויות בי"אועכשיו יש לי רק אזרחות, אנגלית, מתמטיקה, ושתי יחידות +מעבדה בפיסיקה...החיים הקלים. ;D
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אההה? לעשות 4 מתמטיקה ו5 פיזיקה??? אבל פיזיקה פי אלף יותר קשה! כאילו, מתמטיקה זה קל!אני עושה 4 מתמטיקה ו 5 פיסיקה.וזה לא הרבה יותר קשה (במיוחד לא הבגרות שהיתה לנו שנה שעברה... היתה כל כך קלה שגם אנחנו לא האמנו שיצאנו מהכתה אחרי 45 דקות.
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים אההה? לעשות 4 מתמטיקה ו5 פיזיקה??? אבל פיזיקה פי אלף יותר קשה! כאילו, מתמטיקה זה קל!אני עושה 4 מתמטיקה ו 5 פיסיקה.וזה לא הרבה יותר קשה (במיוחד לא הבגרות שהיתה לנו שנה שעברה... היתה כל כך קלה שגם אנחנו לא האמנו שיצאנו מהכתה אחרי 45 דקות.כנל פה!נחשו מי קיבל 99 במכניקה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.