עבור לתוכן

המלצה על מחשב כף יד מבין 3 דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכל העונים

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי)

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי)

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר)

מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת

מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה ממכם אני מעוניין לקנות בימים הקרובים לכן אודה לכם על תשובות מהירות

מי שממליץ על מכשיר מסויים אשמח לקבל פירוט מדוע מה היתרון שלו על פני השאר כי מבחינת מחיר 100 ש"ח לכאן או לכאן זה לא רציני.

לאחר התייעצות נוספת המיו ירד מהפרק והוא לא רלוונטי לכן נשאר רק הHP ןASUS שניהם מקבלים ביקורות טובות והמלצות חמות השאלה אם השידרוג WMB6 כזו קריטת כי הבנתי שבאסוס ישדרגו בחינם ובHP לא מתכוונים לשדרג כלל.

פורסם

לי יש מחשב מדגם ה HP רק את הדגם 5710 שהוא דומה לזה רק בלי WIFI,מבחינת האנטנה אין בעיה,המכשיר מקבל תקשורת מהלוינים מהר ומדויק,כמובן שצריך לGPS גם תוכנה,המכשיר עובד מצוין,מהיר ולא נתקע,איכות המוסיקה במכשיר מצוינת,מסך המגע מדויק,אולם יש משחקים שדורשים שהמסך יהיה בצורה של מחשבי כף יד רגילים,אך בעזרת כפתור בצד תוך שניה אתה הופך את הזוית של הסך,חבל ש HP אמרה שהיא לא מתכוונת לעדכן בנתיים לWM6,אבל הWM5 מצוין,הסוללה מחזיקה הרבה זמן,בשימוש במשחקים ומוסיקה בשימוש ממוצע, של שעה ביום,אתה יכול להגיע ל4-5 ימים.

אני מאוד מרוצה ממנו,בעיקר בשל איכות הסאונד שלו.

לגבי שאר המכשירים לא עבדתי איתם,אבל אני ממליץ לך לקרוא ביקורות שלהם ולא להסתמך על העובד בלבד.

פורסם
  • מחבר

היי לכולם

תודה לך על המענה שאלה נוספת שרציתי לשאול איך המכשירם במסך ברכב שיש שמש האם אפשר לראות או שיש בעיה עם זה

והאם הפאנל המבריק של הHP לא מפריע מבחינת כתמים או שאתה משתמש עם מגן ??

פורסם

אני לא יכול להגיד לך ספציפית, אבל לאבא שלי יש A636N הוא פחות טוב מהA639...

אבל הוא נורא מרוצה בכל מקרה. ASUS עשו עבודה מצוינת ואני מניח שכך גם בA639.

פורסם

אני משתמש בלי מגן,ברכב רואים טוב,זה לא כמו בפלאפון,בשמש בקושי רואים,חוץ מזה אתה יכול לכוון בהירות מסך,למשל בGPS אני שם על בהירות הכי גבוהה,ואין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה אך לא ציינת אם איזה דגם אתה משתמש

תוכל לספר לי עליו יותר מחוייות השימוש

פורסם

היתרון הלא מורגש של האסוס הוא במעבד של אינטל שבתוכו לעומת הסמסונג שיש בשני האחרים.

פורסם

ציינתי כבר למעלה איזה מכשיר יש לי,לגבי המעבד מעבדי הסמסונג הם מצוינים,בגלל זה חשוב לקרוא ביקורות על מכשירים כדי לבדוק את אופן פעולתם,אישית אני לא רואה איך ה אסוס יכול לעלות בכמה שניות יותר מהר את תוכנת ה I-GO ממה שאני רואה אצלי,ברשותי גירסה אחרונה של התוכנה,אופן השימוש נוח,יש לך בצד כפתורים,למדיה פלייר לשינוי זוית המסך,(אתה יכול להפוך ב 90 מעלות כול פעם),יש לך עוד כפתור לתוכנת WORLD MATE מציגה נתונים כמו שעונים עולמים,מזג אוויר,המרות מטבע ועוד,כמו כן יש לך מן גויסטיק,אישית אני לא משתמש בו הרבה,אולי לחלק מהמשחקים זה נוח,אבל את רוב הפעולות אני מצבע דרך ה עט,כמו כן מקדימה יש לך כפתור לסגירת יישום ועוד כפתור להתחל,אני אישית לא משתמש בהם הרבה אבל כול אחד ואיך שנוח לו,לגבי המהירות כבר ציינתי אין תלונות,מגיע איתו גם נרתיק,אמנם לא כזה שנפתח,אבל עושה את העבודה מצוין.

לגבי המעבדים של אינטל וסמסונג,שניהם מצוינים,לגבי המבחן שלהם,הרי זה לא מבחן מעבדה,הם השתמשו באותה גירסה?,האם היו תוכנות שונות מופעלות ברקע,כי כמה שניות טובות,לפי המכשיר שלי,זה לא הגיוני,אולי באמת ה 550 איטי בטרוף אבל זה לא נראה מאוד הגיוני.

פורסם

אכן זה לא היה מבחן מעבדה, אבל (!) ה-550 היה מכשיר חדש ובתול לגמרי, ואילו על ה-639 היו כמה תוכנות קטנות ברקע.

ועדיין הפרש של כמה שניות.

אתה יכול לא להאמין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המשיבים

לאחר "מישוש" של 2 המכשירים החלטתי שאני הולך לHP יותר אהבתי אותו בחווית שימוש ויש לו את מפות אירופה שיהיה לי דבר מאוד שימושי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים