עבור לתוכן

Mod מדהים של באפי

Featured Replies

פורסם

מושקע מאוד אבל מצועצע לטעמי. והקטע עם הטמפ' זה חראט לדעתי. איך מחשב יכול לעבוד ב -65 מעלות? :nixweiss:

פורסם

אם תשים לב, תראה שרשום 65-, והמע' מקוררת ע"י גז..

היחידה ממוקמת בצד ימין למטה, והמסך LCD הכחול מזוהה עם המע' הללו..

בכל מקרה, המוד מושקע. המודר ירד לפרטים הקטנים ביותר, אהבתי.

פורסם

האיש הזה עני ברמות :silly:

פורסם

אם תשים לב, תראה שרשום 65-, והמע' מקוררת ע"י גז..

היחידה ממוקמת בצד ימין למטה, והמסך LCD הכחול מזוהה עם המע' הללו..

בכל מקרה, המוד מושקע. המודר ירד לפרטים הקטנים ביותר, אהבתי.

כן רשמתי 65- אבל לא שמתי לב וזה יצא כאילו רשמתי מקף 65. נחמד הקירור גז הזה.. אני הייתי מסתפק ב 40+ מעלות.

אבל איך הגיוני שהמחשב מתפקד בטמפ' כזו?

האיש הזה עני ברמות :silly:

כן אה? מסכן..

פורסם

המעבד מתפקד בטמפ' כזו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתפקד ב40 מעלות. בסביבות מינוס 100 מעלות הרכיב "קופא" ומתחיל לזייף.

תקנו אותי אם הטמפ' שבה המחשב מתחיל לזייף היא שונה (כמובן זו שמתחת ל0, לא מעל... ;))

פורסם

מושקע אבל מכוער. פשוט מכוער. :nixweiss:

פורסם

המעבד מתפקד בטמפ' כזו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתפקד ב40 מעלות. בסביבות מינוס 100 מעלות הרכיב "קופא" ומתחיל לזייף.

תקנו אותי אם הטמפ' שבה המחשב מתחיל לזייף היא שונה (כמובן זו שמתחת ל0, לא מעל... ;))

המעבד לא עובד יותר טוב ב-26 מעלות, בקירור גז בד"כ משתמשים בפדי חימום להפעלת הרכיבים, מתחת ל50-65 מעלות מתחת לאפס ההתנגדות כל המוליכים מגיעה לרמה שהרכיב לא יכול לפעול לחלוטין. כנ"ל בטמפ' גבוהות מידי יש מוליכות ייתר שגורמת לזליגת זרם מה שהופך את השערים הלוגיים של המעבד ללא אמינים, אבל בכל מקרה חלקי הצורן של המעבד יסדקו מהתרחבות לפני שזה יקרה.

פורסם

חידשתם לי תודה.

(ואני רשמתי שאני מסתפק ב +40 מעלות בגלל שהמעבד שלי על 60 במנוחה. :s07: אין לי מושג מה הבעיה, :nixweiss:אם אתם רוצים לקרוא עוד אז הת'רד בפורום תמיכה תכנית בעמוד הראשון/שני נכון לעכשיו ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים