עבור לתוכן

שימו לב מי שקונה כרטיס חדש או קנה מהסדרת 8XXX מידע (חשוב)לגבי הDIRECTX 10

Featured Replies

פורסם

משום מה זה לא מפליא אותי.

פורסם

איפה אני אמור להגיב, פה או במקור? ???

בכל אופן, אני שמח שאיכשהוא יצא שעוד לא קניתי את ה8800GTS 640MB שבניתי עליו, נראה מה יהיה עם זה...

עריכה: בסיור קטן באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה:

http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Drops-the-Bomb-DirectX-10-Hardware-Won-039-t-Support-DirectX-10-1-62482.shtml

Microsoft Drops the Bomb: DirectX 10 Hardware Won't Support DirectX 10.1

פורסם

בני זונות מונופוליסטים אבל במקומכם לא הייתי ממש דואג, שהרי הDX10 עוד לא קרוב להיכנס לשוק ובטח בטח לא קרוב להיות MAINSTREAM( אל תזיינו בשכל על ה8600GTS\GT), עד שיהיו משחקי DX10 כחובה כבר יהיה DX10.2 או DX11, הכל עניין שיווקי של כוח מונופוליסטי.

פורסם

אני לא מבין מה הטעם בהוצאת חבילות תכנות אחת אחרי השניה כמו לחמניות, כשעדיין לא ניצלו את החבילה הקודמת. DX9 היה הצלחה, היה לו כמה שנים להתפתח ושנה שנתיים האחרונות ראינו במשחקים את הניצול המלא שלו. DX10 חבל שלא נזכה לראות את זה אצלו גם, בכל מקרה, מהלך גרוע מבחינת מיקרוסופט.

פורסם

גם לDX9 היו גירסאות

רק שלא זכור לי שמפתחים לא תמכו לאחור בדרך כלל

אומנם יש תSP3 שהיו קצת משחקים שתמכו רק בו אבל זה היה משחקים בודדים

שגם ככה היו מאוד כבדים

פורסם

רגע רגע רגע...מתי כול העסק הזה של ה10.1 אמור להופיע?

זהו לא שווה כבר לקנות כרטיסי מסך תומכי DX10???

יאללהה איתם...........

פורסם

לא מצאתי שום מידע רישמי בנושא זה.

לכן,שום דבר לא רציני כרגע.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שום מידע רישמי בנושא זה.

לכן,שום דבר לא רציני כרגע.

כפי שרשמתי בדיון:

ציטוט מאתר של מייקרוסופט:

http://msdn2.microsoft.com/en-us/xna/aa937789.aspx

Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware.

יותר רשמי מזה לא תמצא חביבי

פורסם

על מה לעזאזל אתם מדברים?

תקראו קצת מתחת לציטוט הזה ותראו שזה פשוט עדכונים, שהולכים להכנס לכרטיסי הדור הבא.

זה לא ימנע ממכם שום שימוש בכרטיסי ה-DX10 שיש לכם כרגע, פשוט עם DX10.1 וכרטיסי הדור הבא, יהיו להם יכולות מתקדמות יותר. לדעתי זה לא משהו כזה קריטי.

פורסם

בכלל לא קריטי, תפסיקו להתרגש. אם כבר תתרגשו מזה שכרטיסי Dx10 כנראה לא יסחבו משחקים של dx10 (אני מאד מקווה שזה לא יהיה המצב אבל ...)

לכל אלה שממשיכים לדאוג שני ציטטוטים:

Originally Posted by The Inquirer

But these gamers shouldn't fret too much - 10.1 adds virtually nothing that they will care about and, more to the point, adds almost nothing that developers are likely to care about. The spec revision basically makes a number of things that are optional in DX10 compulsory under the new standard - such as 32-bit floating point filtering, as opposed to the 16-bit current.

מה-Inquuirer

"SIGGRAPH 2007 was the stage where Microsoft dropped the bomb, informing gamers that the currently available DirectX 10 hardware will not support the upcoming DirectX 10.1 in Vista SP1. In essence, all current DX10 hardware is now obsolete. But don't get too upset just yet: 'Gamers shouldn't fret too much - 10.1 adds virtually nothing that they will care about and, more to the point, adds almost nothing that developers are likely to care about. The spec revision basically makes a number of things that are optional in DX10 compulsory under the new standard - such as 32-bit floating point filtering, as opposed to the 16-bit current. 4xAA is a compulsory standard to support in 10.1, whereas graphics vendors can pick and choose their anti-aliasing support currently. We suspect that the spec is likely to be ill-received. Not only does it require brand new hardware, immediately creating a minuscule sub-set of DX10 owners, but it also requires Vista SP1, and also requires developer implementation.'"

[/quote

מ-גייםטאב

פורסם

מניסיון שלי בעולם המחשבים

תמיד ייצא איזה פטצ' שגם 10 יוכל להפעיל 10.1

תמיד יהיה את ההאקרים שיפצחו\יפרצו ויתנו תוכנות עוקפות מיקרוסופט.

אז לא לקבל את החדשות כמו חורבן משמים.

פורסם

אבל תראה משהו, למשל בכרטיסים כמו MX 440 או 5XXX או 6XXX שתומכים ב-DX 8 או 9.0 - הם מריצים גם משחקים של DX9C!!!

הם פשוט מתוך כל הפונקציות של ה-C מרנדרים לנו רק את הפונקציות של 9.0 ומטה...

לא נראה לכם שגם כאן זה יהיה ככה??? אני חושב שהכרטיסים של DX10.0 יפעילו משחקים של 10.1 רק שלא יציגו את השיפורים ביניהם, דבר כמעט שאין.

בקיצור - כרטיסי DX10 יפעילו משחקים DX10.1 רק בלי השיפורים, תסתכלו על זה כאילו לא יצאה חבילת 10.1 ואתם משחקים עם כל האפקטים של DX10 ולא צריך יותר...

לא ככה?

פורסם

אבל תראה משהו, למשל בכרטיסים כמו MX 440 או 5XXX או 6XXX שתומכים ב-DX 8 או 9.0 - הם מריצים גם משחקים של DX9C!!!

הם פשוט מתוך כל הפונקציות של ה-C מרנדרים לנו רק את הפונקציות של 9.0 ומטה...

לא נראה לכם שגם כאן זה יהיה ככה??? אני חושב שהכרטיסים של DX10.0 יפעילו משחקים של 10.1 רק שלא יציגו את השיפורים ביניהם, דבר כמעט שאין.

בקיצור - כרטיסי DX10 יפעילו משחקים DX10.1 רק בלי השיפורים, תסתכלו על זה כאילו לא יצאה חבילת 10.1 ואתם משחקים עם כל האפקטים של DX10 ולא צריך יותר...

לא ככה?

מחזק ... עזבו אותכם שטיות בקושי יצאו משחקים שתומכים ב דירקסט 10 וגם זה באופן חלקי לחלוטין, אז שמיקרוסופט לא תקפוץ מעבר לפופיק שלה ותתחיל להרגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים