פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שלוםקראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה?פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים http://www.nliteos.com/בחלק של הDRIVERים פשוט תוסיף את הדרייברים שאתה רוצה (לא רק SATA)חוצמזה אפשר לעשות הרבה מאוד דברים יפים עם התוכנה הזו
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר תשמע הוספתי שם את הדרייבר אבל עדין הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא מזהה HD....נ.בכאשר בחרתי בדרייבר היוinf שהיתי צריך לבחור בהם יכול להיות שבחרתי בלא נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר לוח אם של MSI 865PE ואני רוצה לעשות שהוא ישר יזהה את ההתקן הזה בלי תקליטור כי אני חושב שהכונן של חבר שלי לא טוב
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אתה בטוח שאתה צריך דרייברים בכלל בשביל זה?לפי דעתי WINDOWS XP SP2 כבר תומך בזה בלי בעיה (שוב, רק אם זה לא RAID)
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר מי אמר שהWIN הוא SP2?ועוד דבר כאשר אני מגדיר את הסדר הראה יש לי את הCD ואת הפלופי אבל אני לא ראה את הHD יכול להיות שבכלל הHD נדפק?ומה זה RAID?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים SP2 לא תומך בזה.בלי קשר ל- RAID או לא.בכל מקרה, כנס לאתר:msfn.orgמוקדש פורום ל- Slipstreamingשם יש מדריכים שלמים לנושא.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים בלוחות עם צ'יפסט NFORCE4 (בין השאר) לא צריך דרייבר בשביל להתקין WINDOWS על דיסק SATA
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים SP2 לא תומך בזה.בלי קשר ל- RAID או לא.עד כמה אתה בטוח בזה?אני יודע שצ'יפסטים של INTEL נתמכים בXP SP2 כבר בצורה מובנת
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים כמעט כל צ'יפסט (יותר נכון הבקר המובנה) יודע לבצע אמולציה ככה שכונני הSATA יראו כIDE נוספים
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים עומרי, הם נתמכים רק כי הם מבצעים אמולציה ל- IDE.אם לא תבצע אמולציה הם לא ייתמכו ולא תוכל להתקין את המערכת.פשוט SATA הוא רכיב SCSI מבחינת המערכת (כאשר הוא במצב טבעי).וצריך לזכור שההתקנה הבסיסית של XP מבוססת דוס עדיין, ולכן היא צריכה דרייברים בשביל עבודה (כשהיא מעלה לראשונה את שלב ההתקנה הגראפית).כמובן שכל זה נפתר בוויסטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.