עבור לתוכן

עד כמה Q6600 STEP G0 יותר קריר והאם יש heatsink שיכול לקרר אותו ללא מאורר?

Featured Replies

פורסם

כן

היינו קוראים להם פוגות

אחרי כל המראה

אבל אם מישהו רוצה להסתכן בקירור פסיבי

אז לפחות שיעשה תעלת איוורור מהמארז קדימה

שהמאורר בחזית המארז וכיוון התעלה

דרך ההיטסינק אחורה

שיש לשים לב שגם המארז פתוח לכניסת אוויר מספקת

ומתאים להחזיק מאוורר 12 או 8 ס"מ מקדימה

אם אפשר להוסיף עוד מאוורר שיוציא אוויר מאחורה

ככה שהקידמי בחזית מכניס והאחורי מוציא

לפי העיקרון הזה עובדים ה 2Uו 4U

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

60 מעלות באיזה מצב ?? , במנוחה ? , במאמץ ? , עם OC ? , בלי OC ?

במצב מנוחה המעבד אצלי על 58 מעלות במאמץ הוא מגיע ל-67 מעלות

בלי OC

רק שאני מת לעשות OC ואני לא מעיז רק שאני צריך קירור טוב וחשבתי על TUNIQ

רק עכשיו אני מתלבט אם זה בכלל קירור מספיק טוב עבור המעבד

מה אתם אומרים?

פורסם

TUNIQ הוא הקירור אוויר הכי טוב שזמין בישראל...

אם בא לך להשקיע במערכת קירור מים ושיהיה שקט קח Bigwater 945

פורסם

אני מאמין שהאינפניטי עם שתי מאווררים הוא קירור מוצלח יותר מהטוניק...

בכל אופן הרכבתי מעבבד Qעם אינפניטי בעל 2 מאווררים ובמנוחה הוא ישב על אזור ה30-32 במאמץ לא הייתה לי אפשרות לבדוק

פורסם

לדעתי טוניק עם מארז מאוורר היטב ועם מאוורר במינימום סל"ד יחזיק היטב....אני הולך על מצב אידיאלי כי המאוורר של הטוניק במינימום הוא ממש ממש שקט...אבל לדעתי גם טוניק עם מארז מאוורר יחזיק טוב...לפחות אני חושב ככה עוד לא ניסיתי

פורסם

TUNIQ הוא הקירור אוויר הכי טוב שזמין בישראל...

אם בא לך להשקיע במערכת קירור מים ושיהיה שקט קח Bigwater 945

אחרי שראיתי את המחיר של קירור מים אני מוותר על הרעיון

הכוונה שלי להישאר על טווח מחירים של טוניק ואנפיניטי

על ביג טייפון וויתרתי מניסיון אישי מבחינתי הוא עבד פחות מקירור סטוק ב-5 מעלות

פורסם

אני מאמין שהאינפניטי עם שתי מאווררים הוא קירור מוצלח יותר מהטוניק...

בכל אופן הרכבתי מעבבד Qעם אינפניטי בעל 2 מאווררים ובמנוחה הוא ישב על אזור ה30-32 במאמץ לא הייתה לי אפשרות לבדוק

לאלתר עוד מאוורר תמיד אפשר. זה מייצר עוד רעש. באותה מידה ניתן לשים מאוורר חזק יותר ובעוצמה גבוהה יותר. הטוניק שלעצמו הוא קירור עדיף, והמאוורר הנוסף שעל האינפיניטי עוזר, אבל לא ברמה כזאת משמעותית.

פורסם
  • מחבר

לאלתר עוד מאוורר תמיד אפשר. זה מייצר עוד רעש. באותה מידה ניתן לשים מאוורר חזק יותר ובעוצמה גבוהה יותר. הטוניק שלעצמו הוא קירור עדיף, והמאוורר הנוסף שעל האינפיניטי עוזר, אבל לא ברמה כזאת משמעותית.

חברה בלבלתם אותי לגמרי

אני אנסח מחדש את השאלות :

האם קיים כיום גוף קירור שמסוגל לקרר את ה-q6600 ללא מאוורר כך שהוא יוכל לעבוד במהירות ה-stock שלו מבלי שיתקרב לטמפרטורה גבוהה מדי שעלולה בטווח הארוך לגרום נזק ברמת החומרה למעבד (בהנחה כמובן שהמארז מאורר מספיק ושלא מתבצע שום over clock )

במילים אחרות אם תגידו לי ש:

יש גוף שניקרא xxx שמחזיק את המעבד בטמפרטורה של 90 מעלות ,אבל זו לא טמפרטורה שעלולה לגרום לו נזק בטווח הארוך , אזי מבחינתי הוא גוף שנותן לי פתרון סביר ואני אלך עליו גם אם הוא עולה משמעותית יותר .

מקווה שהבהרתי את עצמי .

פורסם

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

מצטער שאני מקפיץ פשוט חבל f16 שתקח קירור שבעמודים קודמים המליצו לא לקחת אותו. תקיח את האינפיניטי או טוניק, שניהם מאווררים מצויינים, ושקטים [הטוניק פחות אם אני לא טועה]. הם עולים בסביבות ה-260 ש"ח. לי יש אינפיניטי, אני יכול רק להמליץ.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ פשוט חבל f16 שתקח קירור שבעמודים קודמים המליצו לא לקחת אותו. תקיח את האינפיניטי או טוניק, שניהם מאווררים מצויינים, ושקטים [הטוניק פחות אם אני לא טועה]. הם עולים בסביבות ה-260 ש"ח. לי יש אינפיניטי, אני יכול רק להמליץ.

ידידי היקר , אני לא שאלתי איזה גוף קירור עם מאורר הוא הכי שקט .

אני כן ,שאלתי איזה גוף קירור מסוגל לקרר את המעבד בלי מאורר (אני מדגיש - בצורה פסיבית לחלוטין ) כמובן בהנחה שלא נעשה over clock ושישנה זרימת אוויר בסיסית במארז באמצעות מאורר 120 מילימטר קדמי +המאוורר שמשולב בספק הכוח שלי -liberty enermax 500w

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

cחוזר על השאלה

פורסם

מה אודות הTermalright 120 Ultimate eXtreme?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים