פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שלום ושבוע טוב!אני חדש כאן בפורום, ואני רוצה לדעת מהו ספק כוח "ג'נרי", ואיך אני יכול לדעת זאת?2. איזה יותר טוב:ANTECZALAMANTT?תודה רבה מראש!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים נתחיל בזה שתספר לנו מה המערכת שאתה רוצה להתקין בה את הספק. ונסיים עם התקציב שיש לך בשבילו.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ואני רוצה לשאול מספר שאלות: 1. איזה ספק כוח הכי טוב? ANTEC ZALMAN TT?? 2. שתי מוכרים הציעו לי את הספק SWEEX, ואינני יודע האם זהו ספק טוב או אם הוא ג'נרי או לא. מה אתם אומרים?? 3. איך אני יכול לדעת אם יספיק לי הספק למערכת שאני רוצה לבנות? תודה רבה מראש!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר תודה על התגובות המהירות!אני רוצה לבנות מערכת של:Intel QuadCore 2.66Ghzלוח ASUS P5K דלוקסזיכרונות X2 של 2048GB, קינגסטוןHDD של WD 16MB 250GBכרטיס מסך ASUS N 512MB SILENT 8600GTתודה רבה שוב!נ.ב. לא קיבלתי תשובה איזה ספק כוח הכי מומלץ מהרשימה, חוץ מה- SWEEX שכבר שהיא אמא של הג'נריים...
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים למה דווקא מהרשימה?אני הייתי הולך על ספק של Corsair.550W אמורים להספיק בכיף.זה הדגם - http://www.corsairmemory.com/products/vx.aspxהם ממש חדשים, ואמורים בקרוב מאוד להגיע לארץ.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אני הייתי הולך על ה LIBERTY 400W של ENERMAX.אבל עם בכל זאת אתה מוכן להשקיע יותר יש את ה CORSAIR HX 520W או ה THOUGHPOWER של טרמלטק.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר ומה לגבי ANTEC, איך הם נחשבים?נ.ב. יש לי עוד הודעה בפורום לגבי הספקים כמו ZALMAN שמגיעים עם חיבור SATA, איך אני משתמש בזה? אם אני מחבר את לדיסק, אבל צריך הרי לחבר גם ללוח, לא?אני מתכוון שעד עכשיו אני ידעתי שיש חיבור אחד של חשמל מהספק, ואחד של כבל SATA או IDE שצד אחד לדיסק וצד אחד ללוח. אבל אם יש לספק חיבור SATA, לאיפה מחברים אותו?תודה רבה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר אני רוצה לבנות מערכת של:Intel QuadCore 2.66Ghzלוח ASUS P5K דלוקסזיכרונות X2 של 2048GB, קינגסטוןHDD של WD 16MB 250GBכרטיס מסך ASUS N 512MB SILENT 8600GTתודה רבה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר ולגבי ה- SATA, יש לך תשובה? תודה רבה מראש! נ.ב. האם זה נכון שהספקים של ZALMAN שווים אבל יקרים מידי? תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים ולגבי ה- SATA, יש לך תשובה? אין לי שמץ של מושג. נ.ב. האם זה נכון שהספקים של ZALMAN שווים אבל יקרים מידי? נכון כמו שאמרתי מקודם הספק הכי משתלם יהיה ה CORSAIR HX 520W.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תשנה את הכותרת למשהו כמו "מפרט בXXXX שקל למשחקים" [תשים את התקציב שלך]תרשום את השימושים שלך [אם זה למשחקים או לדברים אחרים]ויעזרו לך לבנות מפרט שלם אם אתה כבר יודע מה אתה רוצה וחסר לך רק ספק כוח תבנה לפורום ספקים [וגם שם תכתוב תקציב לספק ולאיזה מפרט הוא הולך לשמש]בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.