עבור לתוכן

VISTA SP1 / DX10.1=מה זה?

Featured Replies

פורסם

DX10 הבנתי מה זה.

אבל מה זה DX10.1?

http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/

עריכה:

ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10.

http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html

פורסם

אין מה להיתרגש...

זה הכל שטויות...

הכל יהיה תומך...

פורסם

אני מאוד מקווה כי לפי שתי הכתבות זה ממש לא נראה ככה:

"Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware."

אני מאוד מקווה שהסדרת 8XXX לא תהיה שווה לאשפה בעוד שנה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי המשפט:"......side-by-side update to Direct3D 10.0...." הוא הנחתה "עדינה" לגסיסתו של DX10.

כנראה שפשוט הם לא יודעים איך לומר בצורה גסה לאנשים: "..חבר'ה,סליחה,טעינו..אכלתם אותה".

נשאל השאלה למה בעידכון SP1 לויסטה אין תמיכה מלאה ל-DX10?

WTF זו ההמצאה עכשיו של 10.1??

פורסם

לדעתי המשפט:"......side-by-side update to Direct3D 10.0...." הוא הנחתה "עדינה" לגסיסתו של DX10.

כנראה שפשוט הם לא יודעים איך לומר בצורה גסה לאנשים: "..חבר'ה,סליחה,טעינו..אכלתם אותה".

נשאל השאלה למה בעידכון SP1 לויסטה אין תמיכה מלאה ל-DX10?

WTF זו ההמצאה עכשיו של 10.1??

לפי דעתי אתה בכיוון הנכון, מייקרוסופט פישלו עם היהירות של DX10 אני רואה באתר של מייקרוסופט :

http://msdn2.microsoft.com/en-us/xna/aa937789.aspx

את אותו משפט:

Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware.

העיקר קניתי כרטיס ב2000 שקל שעוד חצי שנה כבר יהיה מיושן מייקרוסופט ממש הצליחו להרתיח אותי :pissed:

פורסם
  • מחבר

לדעתי החומרה לא הבעיה,אלא התמיכה התוכנתית..

כבר ראיתי היום ב-WEB תגובות נסערות וניזעמות של אתרים/גולשים על המהלומה "העדינה" של מיקרוסופט..

לדעתי צריך לחכות ולראות,כי מפתחי המשחקים יאכלו אותם.. :screwy:

פורסם

Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware.

העיקר קניתי כרטיס ב2000 שקל שעוד חצי שנה כבר יהיה מיושן מייקרוסופט ממש הצליחו להרתיח אותי :pissed:

זה תוסף, לא משהו חדש לחלוטין.

ולגבי כרטיסי DX10.1 זה היה ידוע עוד מהיום הראשון של הדור הנוכחי שהם זמניים ואין פה שום קשר למיקרוסופט.

אתה מוזמן לחפש דיונים ישנים על סדרה 9 של NVIDIA ותראה שכבר אז אנשים ידעו שמדובר בכרטיסים שלא יתמכו בDX10.1 ושתוך שנה~ כבר יצאו כרטיסים חדשים שכן תומכים בזה.

פורסם
  • מחבר

האם אין אפשרות בשינוי ביוס לכרטיס מסך ו/או דרייבר שינוי של DX10.1?

הרי החומרה היא לא הבעיה בין 10 ל-10.1,או שאני טועה?

האם יתכן מצב שאנשים יקנו כרטיסי HIGH-END באלף דולאר ויגידו להם אחרי שנה :"...סליחה,אמרנו שזה לא יהיה FULL SUPPORT..".."טעינו"..

זה כמו שיגידו למי שקנה עכשיו ויסטה פרימיום:"...אין תמיכה לויסטה,לא נוציא עוד SP..תסתדרו.."

אתה היית שם להם רימון בבמבה!

פורסם

לא נראה לי שמייקרוסופט היו משחררים כזו הודעה חד משמעית אם זה משהו שהיה אפשר לשדרג באמצעות תוכנה..כמו שזה נראה מההצהרה רק החומרה של הכרטיסי דור הבא תתמוך בחידושים של 10.1

פורסם

אין מה להתרגש, דבר דומה קרה גם עם DX8. בכל מקרה הדעה הרווחת כיום היא שDX10 במלואו בקושי ינוצל במשחקים בגלל המגבלות של ה360 והPS3 בניצול שלו

פורסם
  • מחבר

ההבדל ש-DX8 מת בלידה..ולא כמו שעכשיו DX10 נולד פג.

פורסם

אני לא חושב שיש כל כך מה לדאוג. קחו את קרייסיס למשל, המשחק בפיתוח משהו כמו 3-4 שנים, מאז שיצאה החבילה תכנות של DX10 אצל מיקרוסופט. DX10.1 כבר יצא, זה אומר שרק משחקים שמתחילים עכשיו את שלב התכנון\כתיבה שלהם יתמכו בו, ועד שנראה את המשחקים האלה יעבור הרבה זמן.

פורסם

מזל שעדיין לא קניתי מחשב חדש

זה כמו סדרת ה5XXX רק שהפעם לשתי החברות

אז נכון קשה לי להאמין שיהיו משחקים שיחיבו DX10.1

או אפילו DX10 בעתיד הקרוב

אבל לא קונים כרטיסי דרג גבוה לשחק סוליטר

פורסם

מצגד אחד דפקו אתכם מצד שני לא ..

יכלו להוציא כרטיס מסך בעוצמה של DX10 ארבל שיישמש ל- 9 .. וזה בעצם מה שיש לכם כרגע .. אתם נהנים מכ להמ שחקים על האיכויות הכי יפות וגבוהות ..

מצד שני .. בעיות שלכם .. אפחד לא אמר לכם לקנות כאלה כרטיסים יקרים (ועוד שיש את x1950 xt מה רע בו ?) כשעדיין לא יצאו משחקי DX 10 ..

אתם החלטתם לקנות את הכרטיסים האלה את תישאו בתוצאות ..אתם ידעתם שאתם הולכים למקום שלא תדעו מה הולך איתו נכון ?[br]פורסם בתאריך: 12.08.2007 בשעה 13:45:50

מצגד אחד דפקו אתכם מצד שני לא ..

יכלו להוציא כרטיס מסך בעוצמה של DX10 אבל שיישמש ל- 9 .. וזה בעצם מה שיש לכם כרגע .. אתם נהנים מכל המשחקים על האיכויות הכי יפות וגבוהות ..

מצד שני .. בעיות שלכם .. אפחד לא אמר לכם לקנות כאלה כרטיסים יקרים (ועוד שיש את x1950 xt מה רע בו ?) כשעדיין לא יצאו משחקי DX 10 ..

אתם החלטתם לקנות את הכרטיסים האלה את תישאו בתוצאות ..אתם ידעתם שאתם הולכים למקום שלא תדעו מה הולך איתו נכון ?

פורסם

Zoni-E

שקונים טכנולוגיה חדשה זה הימור זה נכון

אבל לדפוק ככה מבחינת תוכנה תקונים הראשונים זה מעצבן

מזל שלא קניתי ^-^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים