פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים DX10 הבנתי מה זה.אבל מה זה DX10.1?http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/עריכה:ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10.http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אני מאוד מקווה כי לפי שתי הכתבות זה ממש לא נראה ככה:"Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware."אני מאוד מקווה שהסדרת 8XXX לא תהיה שווה לאשפה בעוד שנה.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר לדעתי המשפט:"......side-by-side update to Direct3D 10.0...." הוא הנחתה "עדינה" לגסיסתו של DX10.כנראה שפשוט הם לא יודעים איך לומר בצורה גסה לאנשים: "..חבר'ה,סליחה,טעינו..אכלתם אותה".נשאל השאלה למה בעידכון SP1 לויסטה אין תמיכה מלאה ל-DX10?WTF זו ההמצאה עכשיו של 10.1??
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים לדעתי המשפט:"......side-by-side update to Direct3D 10.0...." הוא הנחתה "עדינה" לגסיסתו של DX10. כנראה שפשוט הם לא יודעים איך לומר בצורה גסה לאנשים: "..חבר'ה,סליחה,טעינו..אכלתם אותה". נשאל השאלה למה בעידכון SP1 לויסטה אין תמיכה מלאה ל-DX10? WTF זו ההמצאה עכשיו של 10.1?? לפי דעתי אתה בכיוון הנכון, מייקרוסופט פישלו עם היהירות של DX10 אני רואה באתר של מייקרוסופט : http://msdn2.microsoft.com/en-us/xna/aa937789.aspx את אותו משפט: Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware. העיקר קניתי כרטיס ב2000 שקל שעוד חצי שנה כבר יהיה מיושן מייקרוסופט ממש הצליחו להרתיח אותי
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר לדעתי החומרה לא הבעיה,אלא התמיכה התוכנתית.. כבר ראיתי היום ב-WEB תגובות נסערות וניזעמות של אתרים/גולשים על המהלומה "העדינה" של מיקרוסופט.. לדעתי צריך לחכות ולראות,כי מפתחי המשחקים יאכלו אותם..
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים Direct3D 10.1 is an incremental, side-by-side update to Direct3D 10.0 that provides a series of new rendering features that will be available in an upcoming generation of graphics hardware. העיקר קניתי כרטיס ב2000 שקל שעוד חצי שנה כבר יהיה מיושן מייקרוסופט ממש הצליחו להרתיח אותי זה תוסף, לא משהו חדש לחלוטין. ולגבי כרטיסי DX10.1 זה היה ידוע עוד מהיום הראשון של הדור הנוכחי שהם זמניים ואין פה שום קשר למיקרוסופט. אתה מוזמן לחפש דיונים ישנים על סדרה 9 של NVIDIA ותראה שכבר אז אנשים ידעו שמדובר בכרטיסים שלא יתמכו בDX10.1 ושתוך שנה~ כבר יצאו כרטיסים חדשים שכן תומכים בזה.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר האם אין אפשרות בשינוי ביוס לכרטיס מסך ו/או דרייבר שינוי של DX10.1?הרי החומרה היא לא הבעיה בין 10 ל-10.1,או שאני טועה?האם יתכן מצב שאנשים יקנו כרטיסי HIGH-END באלף דולאר ויגידו להם אחרי שנה :"...סליחה,אמרנו שזה לא יהיה FULL SUPPORT..".."טעינו"..זה כמו שיגידו למי שקנה עכשיו ויסטה פרימיום:"...אין תמיכה לויסטה,לא נוציא עוד SP..תסתדרו.."אתה היית שם להם רימון בבמבה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים לא נראה לי שמייקרוסופט היו משחררים כזו הודעה חד משמעית אם זה משהו שהיה אפשר לשדרג באמצעות תוכנה..כמו שזה נראה מההצהרה רק החומרה של הכרטיסי דור הבא תתמוך בחידושים של 10.1
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אין מה להתרגש, דבר דומה קרה גם עם DX8. בכל מקרה הדעה הרווחת כיום היא שDX10 במלואו בקושי ינוצל במשחקים בגלל המגבלות של ה360 והPS3 בניצול שלו
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אני לא חושב שיש כל כך מה לדאוג. קחו את קרייסיס למשל, המשחק בפיתוח משהו כמו 3-4 שנים, מאז שיצאה החבילה תכנות של DX10 אצל מיקרוסופט. DX10.1 כבר יצא, זה אומר שרק משחקים שמתחילים עכשיו את שלב התכנון\כתיבה שלהם יתמכו בו, ועד שנראה את המשחקים האלה יעבור הרבה זמן.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מזל שעדיין לא קניתי מחשב חדש זה כמו סדרת ה5XXX רק שהפעם לשתי החברות אז נכון קשה לי להאמין שיהיו משחקים שיחיבו DX10.1 או אפילו DX10 בעתיד הקרוב אבל לא קונים כרטיסי דרג גבוה לשחק סוליטר
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מצגד אחד דפקו אתכם מצד שני לא ..יכלו להוציא כרטיס מסך בעוצמה של DX10 ארבל שיישמש ל- 9 .. וזה בעצם מה שיש לכם כרגע .. אתם נהנים מכ להמ שחקים על האיכויות הכי יפות וגבוהות ..מצד שני .. בעיות שלכם .. אפחד לא אמר לכם לקנות כאלה כרטיסים יקרים (ועוד שיש את x1950 xt מה רע בו ?) כשעדיין לא יצאו משחקי DX 10 ..אתם החלטתם לקנות את הכרטיסים האלה את תישאו בתוצאות ..אתם ידעתם שאתם הולכים למקום שלא תדעו מה הולך איתו נכון ?[br]פורסם בתאריך: 12.08.2007 בשעה 13:45:50מצגד אחד דפקו אתכם מצד שני לא ..יכלו להוציא כרטיס מסך בעוצמה של DX10 אבל שיישמש ל- 9 .. וזה בעצם מה שיש לכם כרגע .. אתם נהנים מכל המשחקים על האיכויות הכי יפות וגבוהות ..מצד שני .. בעיות שלכם .. אפחד לא אמר לכם לקנות כאלה כרטיסים יקרים (ועוד שיש את x1950 xt מה רע בו ?) כשעדיין לא יצאו משחקי DX 10 ..אתם החלטתם לקנות את הכרטיסים האלה את תישאו בתוצאות ..אתם ידעתם שאתם הולכים למקום שלא תדעו מה הולך איתו נכון ?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים Zoni-Eשקונים טכנולוגיה חדשה זה הימור זה נכון אבל לדפוק ככה מבחינת תוכנה תקונים הראשונים זה מעצבן מזל שלא קניתי ^-^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.