עבור לתוכן

האם יש עתיד בקרוב למסכי "22?

Featured Replies

פורסם

כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007?

האם שווה לחכות עוד קצת?

תודה

פורסם

כרגע כולם TN

צריך לחכות עד שיצאו דגמים נורמלים ולא זבל

פורסם

22 איכותי לא נראה לי שיצא בקרוב

פורסם

יותר הגיוני לחכות שמחירי ה24 האיכותיים ירדו קצת.

פורסם

איך אפשר לשבת מול מפלצת כגון 24'' או אפילו 22''? אלו מסכים ענקיים ביחס למרחק שיושבים מהם.

אני עדיין לא מבין איך אפשר לשבת מול מסך בכזה גודל לצורך אינטרנט,מסמכים וגראפיקה.

אם זה משחקים וסרטים אפשר להבין, אבל לשימושים שרשמתי למעלה אני לא מבין.

פורסם

אל תשכח שאלה מסכים רחבים

מבחינת "גובה" ה-22" לדוגמא דיי שווה ל-17" וקצת.

ההבדל הוא רק ברוחב.

פורסם

אל תשכח שאלה מסכים רחבים

מבחינת "גובה" ה-22" לדוגמא דיי שווה ל-17" וקצת.

ההבדל הוא רק ברוחב.

לא שוכח, כמובן כל המסכים מעל גודל 20'' הם רחבים.

אבל בכל זאת אלו מפלצות לשבת מולם. אתה צריך לשבת במרחק 2-2.5 מטר לפחות ולא נראה לי שאפשר לעבוד ככה עם שולחן העבודה,מסמכים וכו'.

אם אתה יכול לתקן אותי/לתת לי כיוון מחשבה אחר, אשמח.

פורסם

אני יושב מטר מהמסך (אפילו קצת פחות), כמו שישבתי עם ה17".

לא רואה בזה שום הבדל, אלא במשחקים\סרטים שבאמת מנצלים את כל הרוחב.

בעיקרון בדפדפן אין שום יתרון, בדסקטופ זה מועיל כי אתה יכול לשים יותר חלונות בו זמנית.

פורסם

20" רחב זה 17" בגובה. ממש לא בעיה. 22" רחב זה 19" בגובה - גם כן לא בעיה. עד 20" רגיל אפשר לעבוד נוח לדעתי, שזה בערך כמו 24" רחב.

הבעיה היא ש-24" רחב עשוי להיות טיפה יותר מידי רחב. לסובב את הראש זה לא כיף כשיושבים מול מסך.

22" עוד בסדר לדעתי מבחינת המימדים. חבל שכל המסכים בגודל זה גרועים.

פורסם

אל תחשבו ותנחשו... תלכו לחנות ותנסו. מניסיון שלי כולם נוחים...

מה שלא נוח זה שצבע שחור לא מוצג מספיק טוב ושמים לב במיוחד כשמסתכלים ממרחק מסויים

פורסם

הכל תלוי במשתמש.

לי לדוגמא היה 1500 שקל לקניית מסך, הלכתי להרבה תצוגות ובסוף העדפתי את ה 22" של CHIMEI על 19" של LG\SAMSUNG (שבאותו תקציב) שיותר איכותיים, כי אני לא יותר מידי קטנוני ואני לא הייתי מרגיש שינוי עצום בין פאנל TN לפאנל איכותי יותר, אז בשביל השינוי שאני ספציפית הייתי מרגיש לא שווה לי לשלם כפול.

אני יודע שהרבה יסקלו אותי על זה, אבל לפי דעתי הקונה צריך ללכת להרבה תצוגות ולראות אם הוא באמת כזה קפדן שצריך מסך של 2500 שקל או לא.

פורסם

אתם שוכחים שמסך גדול יותר מגיע עם רזולציה גבוהה יותר ולכן מותאם לעבודה מקרוב, זה מוניטור לא טלוויזיה.

במסכים גדולים כמו 24 ומעלה היתרון הוא בעבודת חלונות מרובה במקום להוסיף מסך או שניים.

בכל מקרה אתה מתאים לך את הבראוזר לגודל שנוח לך ובצדדים יש מקום לכל התוכנות הנוספות כמו מסנג'ר וכ"ו.

נוח מאד למי שעובד על תוכנות אדובי למיניהם, את כל החלונות הנילווים של התוכנה אפשר להעיף לצדדים.

גלישה במקביל לכתיבת מסך ועבודה על אקסל וכדומה וכדומה...

פורסם
  • מחבר

בקשר למחיר זאת לא כל כך בעיה כי אני קונה מסך לכמה שנים והולך לפי מה שאני רוצה לא לפי כמה יש לי להוציא (ואז רק מקווה שיש מספיק...)

ונכון שבטח אני לא ארגיש את ההבדלים כל הזמן ,בטח שאני לא משווה ליד מסך איכותי יותר אבל בכל זאת מסך זה חשוב מאוד ואני רוצה שיהיה טוב!

וגם שיש כמה תוספות ב-20 שהייתי רוצה שיהיו לי וב-22 אין אותם

פורסם

אם המחיר לא מהווה בעיה,

תרכוש את ה 2407

זה המסך הקלאסי בשבילך,

אם תצפה בטלויזיה במרחק של כ-2.5 מטר

פורסם
  • מחבר

1500 ש"ח הפרש זה כבר לא זניח לעומת 400 בשביל מסך טוב

וחוץ מזה אני מחפש מסך מחשב לעבודה רגילה, לא טלויזיה לצפיה מרחוק, זה כבר מוגזם (אולי גם ה-22 ,צריך לבדוק את זה לעומק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים