פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים ומציע לעלות ב SAFE MODEאבל גם במצב זה איננו עולההמקלדת והעכבר פועליםבביוס מופיע הכונן הקשיחמה עושים?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מה הדברים האחרונים שעשית במערכת? האם יש סיבה או השערה שאתה יודעלמה זה קרה?תנסה לעשות לWINDOWS Repair....או לעשות סריקות עם אנטי ווירוסים שיכולים להיכנס למצב דוס.בהצלחה!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מה הדברים האחרונים שעשית במערכת? האם יש סיבה או השערה שאתה יודעלמה זה קרה?תנסה לעשות לWINDOWS Repair....או לעשות סריקות עם אנטי ווירוסים שיכולים להיכנס למצב דוס.בהצלחה!גם לי זה קרה וכל מה שהצעת לא עזר...ניסיתי גם להכנס דרך מערכות הפעלה אחרות כגון לינוקס וזה לא עזר..אחרי שהכל לא עזר שלחתי אותו לטכנאי והוא גילה שהבעיה הייתה שהלוח אם לא היה תקין ולכן הוא החליף לי אותו ועכשיו זה עובד מצוין ונשאר לי כל החומר שהיה לי במחשב.כדי לפתור את הבעיה הזאת תחליף את לוח האם שלך...כנראה הגיע זמנו כמו שקרה אצלי...
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תנסה קודם כל Repair אבל זה בהחלט יכול להיות הלוח אם לי קרה בדיוק אותו הדבר לא מזמן למזלי היה לי לוח אם מתאים ספייר.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מוזר מאוד, לי קרה בדיוק אותו הדבר לפני פחות משבוע |: איזה צירוף מקרים מוזרבכל מקרה מה שעשיתי זה ככההורדתי לינוקס, והפעלתי איתו את המחשב, העלתי את הדברים שחשובים לי ל-Rapidshare ושלחתי לעצמי באימיילאחר כך פשוט פירמטתי את כונן C והתקנתי את הווינדוס מחדש, ועכשיו זה פועל בלי שום בעיות
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים לפני שאתה מפרמט תעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ותראה אם המחשב השני מזהה את הכונן הזה גם ככונן משני ואם כן זה בתוך בעיה בלוח אם ואין שום צורך לפרמט את הכונן ולאבד את כל החומר שלך אלה רק לקנות לוח אם תואם ..אם המחשב שלך באחריות אז יחליפו לך את זה ללא כסף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.