עבור לתוכן

חוצפה או רמאות וטמטום של טכנאי מחשבים מנוול

Featured Replies

פורסם

לפחות צ'יפרו אותך בסוף: "לתת ללקוח 5 תקליטורים ריקים!!" ;D

פורסם

לפחות צ'יפרו אותך בסוף: "לתת ללקוח 5 תקליטורים ריקים!!" ;D

חחח כן גם אותי זה הרג :lol:

אני רניתי מחשב גם דומה

רק שלא קניתי:

רמקולים

מסך

כרטיס קול

מודם

מדפסת

סורק

צורב

ולקחתי הרד דיסק 20 ג"ב, ככה הכל אותו דבר

חבל באמת שלא אצלי ולא אצלך כתובים המחירים לפריט... :-\

ולכותב התאר'ד, זאת בעיה שלך שלא עשית השוואות מחירים, הכבת מפרט...בעיה שלך!!!

פורסם

אין לך על מה לתבוע את הטכנאי.

הוא יכול היה למכור לך את המחשב גם ב-10000 שקל ועדיין לא היה לך על מה לתבוע אותו.

זה שהוא עשק אותך זה נכון אבל זאת הטעות שלך שלא עשית השוואת מחירים,ככה שבתביעה בטח שלא תזכה.

פורסם

שוק המחשבים הישראלי מושחט, לא צריך להתעסק עם "טכנאים" מפוקפקים...

לפי דעתי הדרך הטובה ביותר לקנות מחשב למישהו חדש שלא מתמצא היא לפרסם בפורום כלשהו כמו זה "אפשר בבקשה מפרט ב4500 ש"ח בלי מסך ובעיקר למשחקים" וטובי המומחים ישמחו לעזור ולהתאים מפרט...

לאחר מכן אפשר להשוות מחירים בין חנויות ולהזמין (לבקש גם הרכבה במעבדה)...

אבל האמת הקשה היא שבארץ הרבה אנשים לא מודעים לכך, והם מעדיפים להתעסק עם "טכנאים" כדי לחסוך כמה שקלים... או לקנות מחשב מערוץ הקניות... ;D

פורסם

זאת נראה לך חוצפה?

מה דעתך על חנות שמספקת מוצרים פגומים, שלא עומדת בתנאים של אחריות, שמשחקת עם לקוחות, שמבטלת ושולחת הזמנות מתי שהיא רוצה.

הסיבה שהשרות בארץ הוא כל כך גרוע היא בגלל שאף אחד לא יתנגד ולא יגיד כלום.

בארה"ב היו מזמן סוגרים חנות כמו החנות שנושאת את שמה של חיה שחורה לבנה וחנויות דומות לה.

פורסם

באיזה חנות מדובר?

פורסם

ממרבית התגובות שקבלתי פה אני צריך לצאת מנקודת הנחה שהטכנאים הם ממש בסדר ואם אתה תמים ולא מבין והטכנאים

הרחיבו לך את החור בכיס וגם את החור השני אז אל תכעס,,הם בסדר, זה אתה הפראייר תכעס על עצמך

הגדיל לעשות בתגובתו מסייה דרק מיינד או משה או איך שיקרא לעצמו,מבחינתו ומהמשתמע מדבריו אותו טכנאי שמכר לי יכול לקבל את תואר חסיד אומות העולם,,, הלוווו תתעורר כי אני כבר התעוררתי מזמן, רק לידיעתך בעסקה אני קבלתי זכרון 128 SDR ולפי המחיר שלך ג'יפורס 2 שווה 400 שקל? תתעורר בפעם השניה.

אם להשתמש במילים בוטות הטכנאי הזה פתח לי את התחת וישב לצחוק, אתם נותנים מחירים שזה עולה לכם לא לטכנאים,

המחיר הם מקבלים זול משמעותית מהמחיר שאני ואתם מקבלים, מישהו כאן באמת הדהים אותי ואמר שהסכום ששילמתי זה בסדר וסביר ללא מסך, מסך איכותי יכול להגיע ל2000 שקל,,המקלדת והעכבר שלי שווים 100 שקל,,,בהערכה זהירה שלי בלי להסחף הוא עשה עליי הטכנאי הזה בסביבות 1500 שקל רווח,, נכון להיום מחיר המפרט שלי זה אולי 2200-2400 שקל

אבל מה???? כל ישראלי שפותח עסק ובמיוחד מחשבים רוצה להתעשר תוך שנה ולקנות וילה בחמש שנים וזה על הגב שלי ושלכם אז מה הפלא ששילמתי 4500 שח?? ועוד באים כאן אנשים ומצדיקים לי את הטכנאי,, במיוחד המשה הזה שאם זה היה קורה לו אז אני לא בטוח שהוא היה קונה לטכנאי זר פרחים ומנשק לו את היד,, אני אכלתי אותה בענק והאפשרות לתבוע קלושה ביותר כך שנשאר לי רק לחרוק שיניים בזעם נוראי ולהתפלל שלאותו טכנאי תהיה תאונה קשה וישלמו לו מהשמיים על מה שעשה לי.

תתעורר אתה! מחירים השתנו במשך הזמן, פעם גם מחשב של 133 MHZ ו8 זכרון עלה 5000 ש"ח היום כבר לא ! ביחס לתקופה של לפני שנה המחירים שכתבתי הם הגיוניים ולמרות זאת אם תשים לב (וזאת המלצה, לא חובה, סתם המלצה לשים לב למה שכותבים לך לפני שאתה זורק דברים) כתבתי שדבר כזה היה עולה כ3500 ש"ח בעוד אתה שילמת 4500 ש"ח. נכון. דפקו אותך בכל מקרה אבל אין לך מה לעשות. הוא לא איזה רשת שמתחייבת למחירים הוגנים ותחרותיים, הוא איש פרטי אשר מוצא אנשים שלא מבינים ודופק אותם במחירים.

ושלא תחשוב שכאשר תבוא לחנות כורסאות והמוכר יספר לך על השכבות המיוחדות והקפיצים האינטגרלים הוא לא עובד אליך, כי הוא כן. בכך תחום אנשים עובדים עלינו ופשוט אנחנו לא יודעים. עכשיו יש לך ידע יותר טוב במחשבים ובזה תבין בקנייה הבאה. בהצלחה ::)

פורסם

אף אחד לא שם לב להודעה שלי המוכיחה מעבר לכל ספק שהמחיר שהבחור שילם הוא בהחלט מוצדק?! :P

פורסם

אף אחד לא שם לב להודעה שלי המוכיחה מעבר לכל ספק שהמחיר שהבחור שילם הוא בהחלט מוצדק?! :P

לא אוהבים אותך ומתעלמנים ממך :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים