פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים טוב למי שלא יודע זה סוג של המשך לברוס הגדול מכולם הפעם אין לא את גים קארי וגם לא נותנים לדמות כוחות על במקום יש תמשעממם מהגירסה האמריקאית של המשרד והוא אופך להיות סוג של נוח מודרני (נוח מהמבול התנכי) בכל מקרה הסרט מומלץ רק למשפחות נוצריות דתיות בגלל:תינוקילא מצחיק בעלילאין ציציםאין אלימותאין אפילו דרמה אמיתית מה שיש זה סרט ערכי משפחתי שקשור באופן קליל לדעת הנוצרית למרות שנוח במקור נלקח מהיהדות (טוב אולי היהדות גנבה תסיפור מאמונה אחרת או משהו לפני אני לא יודע אבל הוא ידוע כסיפור מהתנך בקיצור תיתרחקו אפילו ... לא שווה חבל על הרוחב פס ;Dוראיתי באיכות תמונה וקול טובה
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים you suck מורגן פרימן שם זה סרט טוב נקודה. בנוסף, בהתחשב בעובדה שמקור הנצרות ביהדות, קצת קשה להאמין ש "אנחנו גנבנו את הסיפור מהם"
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים סרט נחמד ביותר, מצחיק, אומנם לא ברמה של "ברוס הגדול מכולם" אבל עדיין מצחיק.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר אנחנו גנבנו את הסיפור מהםלא הבנתה אני מתכוון שחלק מהסיפורים בתנך היו לפני באמונות אחרות (כמובן לפני הנצרות)ונכנסו לתנך אותו דבר קרה בנצרות שהיא יתפתחה -לקחו חלק מהסיפורים מאמונות אחרות מורגן פרימןאני מת אליו אבל התפקיד שלו לא משמעותי בסרט הזה נתנו למפגר מהמשרד לקחת את כל הזרקורים וזה קילקל אם שחקן אחר כככככ גים ככככ קארי הסרט היה יכול להיות נחמד
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים יש שם דברים טובים יותר, דברים טובים פחות. לא ממלץ למי שרוצה לקרוא את ההארי פוטר האחרון. מספרים שם את הסוף(בצורה מצחיקה יחסית אבל עדיין)
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תינוקילא מצחיק בעלילאין ציציםאין אלימותאין אפילו דרמה אמיתית רק מוכיח כמה אתה ילדותי
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים יש שם דברים טובים יותר, דברים טובים פחות. לא ממלץ למי שרוצה לקרוא את ההארי פוטר האחרון. מספרים שם את הסוף(בצורה מצחיקה יחסית אבל עדיין) הא? בלתי אפשרי, הארי פוטר האחרון יצא זמן רב אחרי הסרט. אולי הספר אחד לפני אחרון(Half Blood Prince). לא יצא לי לראות את הסרט עדיין, אבל אני מאוד אוהב את סטיב קארל באופן כללי, עוד מימיו בDaily Show אז נראה לי שאני אוהב את הסרט. קרירין - בקשר לסיפור המבול: זהו סיפור שחוזר במיתולגיות רבות אשר קדמו בתקופתן לתנ"ך(כמו למשל המיתולוגיה המסופטומית, סיפורו של אונתאפישתים שהוא חלק מסיפורי גילגמש) אך "נוח" שלנו הוא דמות תנ"כית מקורית, למרות שאותו אונתאפישתים מסיפורי גילגמש גם בנה לעצמו תיבה, אבל לעומת נוח הוא היה מניאק בן זונה
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים חח חבל שלא עשו המשך בעלילה כמו בסיפור התנכי , שהבנות של נוח שכבו עם אבא שלהן : )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.