עבור לתוכן

גשם המטאורים בשבוע הבא, למישהו יש עוד מידע על זה?

Featured Replies

פורסם

כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס.

יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים?

לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.

פורסם

עיצה שלי - להתרחק מהאירועים המאורגנים. תמצא לך חור מבודד, לא חסרים כאלה.

אני מקווה מאוד שהמאורע הטבעי הזה לא יגדל למימדים של מאורע הזיקוקים הארור שהתרחש בטיילת תל-אביב, בו העיר הוצפה במטונפים מכל רחבי הארץ שבאו לצפות ב 20 הדקות הבזיוניות ביותר שידעה התקשורת.

מצד שני, קשה לי להאמין (או יותר נכון, אני רוצה להאמין שזה לא יקרה)... הנגב לא נגיש באותה רמה (בניגוד לת"א) - אבל לך תדע... ישראלים, בייחוד שהמאורע הזה נחשף גם הערב בחדשות בערוצים השונים... מנגלים במכתשים ממש לא באים לי טוב.

פורסם

אפשר לדעת באיזה יום זה יקרה כי יש לי אחלה ספוט[כרמיאל]

פורסם

Alpha Cygni אומנם הייתה התנפלות המונית על האירוע אבל אני הצלחתי עם המשפחה למצוא מקום ממש ממש טוב ויחסית דל באנשים במרחק אפסי וממש נהנתי מן המופע. לא היה משהו ממש מופלא אבל היה שווה את החצי שעה נסיעה.

פורסם

עיצה שלי - להתרחק מהאירועים המאורגנים. תמצא לך חור מבודד, לא חסרים כאלה.

אני מקווה מאוד שהמאורע הטבעי הזה לא יגדל למימדים של מאורע הזיקוקים הארור שהתרחש בטיילת תל-אביב, בו העיר הוצפה במטונפים מכל רחבי הארץ שבאו לצפות ב 20 הדקות הבזיוניות ביותר שידעה התקשורת.

מצד שני, קשה לי להאמין (או יותר נכון, אני רוצה להאמין שזה לא יקרה)... הנגב לא נגיש באותה רמה (בניגוד לת"א) - אבל לך תדע... ישראלים, בייחוד שהמאורע הזה נחשף גם הערב בחדשות בערוצים השונים... מנגלים במכתשים ממש לא באים לי טוב.

תצלם את זה? (כמו העבודות האחרות שלך...)

פורסם

באיזה שעה זה אמור להתחיל?

פורסם
  • מחבר

אמרו בחדשות שבלילה, לא נתנו שעה צפציפית.

אני הולך עם חבר לפארק וולפסון שבת"א כשיחשיך, אני מקווה שמשם יראו משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים