עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המדפסת ?Epson CX3900 היא טובה יש מצב אני קונה אותה באופיס דיפו

Featured Replies

פורסם

כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?

פורסם

למחיר שלה (299) היא מצוינת.

ומה אתה מצפה עם השאלה הזאת על הנייר תרצה שנחשב לך גם את המסטיק שתקנה שם?

פורסם

המלצה שלי - אל תתקרב אליה...אתה תזרוק אותה מהר מאוד.

הבעיה של המדפסות האלה של אפסון היא שהן באות עם 4 ראשים שנגמרים מאוד מאוד מאוד מהר. אתה תצטרך לבזבז הרבה ולהחליף ראשי דיו כמו שאתה מחליף גרביים. בנוסף, אם אתה לא מדפיס כמה ימים הראשים מתייבשים ואתה צריך לבצע ניקוי ראש שממש מחסל הרבה דיו. חוץ מזה, אם נגמר ראש דיו אחד, אז לא ניתן להדפיס עם השאר עד שלא קונים את הצבע החסר (למרות שאפשר להשיג מכשירים שמתכנתים את הג'וק שעל ראש הדיו להראות שהוא מלא תמיד).

בקיצור - ממש לא מומלץ. אם אתה צריך הזרקת דיו צבעונית משולבת אז לך על HP כי ראשי הדיו שלהם עובדים בשיטה אחרת שלא סותמת אותם והם עמידים למשך זמן רב יותר.

אם אתה צריך רק שחור לבן לעבודות אז מומלץ על לייזר ואז זה סיפור אחר.

פורסם

אם הבחור משתמש בצבע ראשים נפרדים חוסכים עלויות,לא לשכוח שהמחיר שלה ברצפה ועומת על 299 שזה כמו שהוא יקנה דיו.

פורסם

אם הבחור משתמש בצבע ראשים נפרדים חוסכים עלויות,לא לשכוח שהמחיר שלה ברצפה ועומת על 299 שזה כמו שהוא יקנה דיו.

למחיר הנמוך של המדפסת (299 ש"ח) אין חשיבות מהסיבה שעיקר העלויות באות מראשי הדיו. לדעתי, ההפרדה של ראשי הדיו לצבעי היסוד רק מבזבזת כסף ולא חוסכת. בדרך כלל ראשי הדיו המשולבים באים עם כמות קטנה יחסית והם נסתמים מהר כשאין שימוש רציף. אני אישית שנאתי את HP בגלל השירות הגרוע שהיה להם והזלזול בלקוחות אבל כאשר הם שינו את הגישה אז חזרתי להמליץ על המדפסות שלהם, שראשי הדיו מחזיקים מעמד לאורך זמן רב יותר ואינם נסתמים, יש לזה משמעות גדולה למרות שראשי הדיו המקוריים שלהם יקרים יותר מאלה של אפסון.

פורסם

אם ראשים נפרדים לא חוסכים אז למה בכל מדפסת מקצועית יש הפרדת צבעים?

פורסם

למחיר הנמוך של המדפסת (299 ש"ח) אין חשיבות מהסיבה שעיקר העלויות באות מראשי הדיו. לדעתי, ההפרדה של ראשי הדיו לצבעי היסוד רק מבזבזת כסף ולא חוסכת. בדרך כלל ראשי הדיו המשולבים באים עם כמות קטנה יחסית והם נסתמים מהר כשאין שימוש רציף. אני אישית שנאתי את HP בגלל השירות הגרוע שהיה להם והזלזול בלקוחות אבל כאשר הם שינו את הגישה אז חזרתי להמליץ על המדפסות שלהם, שראשי הדיו מחזיקים מעמד לאורך זמן רב יותר ואינם נסתמים, יש לזה משמעות גדולה למרות שראשי הדיו המקוריים שלהם יקרים יותר מאלה של אפסון.

:lol:

אתה באמת מאמין בזה? מגיע לך.

פורסם

בכל מדפסת מקצועית יש הפרדת ראשים? נו שויין...אני מתכוון להפרדה של 4 שהיא גרועה לדעתי.

אתם יודעים מה, שיקנה מדפסת אפסון עם הפרדה של 4 ראשים ויצטרף לקבוצת המתלוננים שבוכה כל יום על הטעות שעשתה בקניית מטחנת ראשים. אני עברתי מזמן ללייזר צבעוני, אבל זה כבר דיון אחר.

פורסם

לדעתי תשלם יותר אבל תחסוך בדיו למשך שנים ואמינות ולך על ברדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים