פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין.אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום.ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע.אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך.הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן.בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך.אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.או אם תציעו איזה כדאי מדור 8XXX.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים קודם כל זה PCIE ולא PCX שנית למחשב הזה איזה 8600 חמוד ניראה לי משתלם יותר מזה לא הייתי מוציא על המחשב כי הוא די מיושן
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר PCX=PCI-E,ונכון זה לא PCI-X שזה לשרתים,אבל בוא נניח לזה.איך אני מוודא סופית אם הלך לי הכ.מסך?כי כרגע אני עם המחשב והוא לא עושה בעיות,למעט מה שצינתי,אבל זה בגלל חוסר בדרייבר.האם שווה לקחת 8600GT או באותה הרמה קצת איזה 7600GTS,כי DX10 כרגע לא מעניין אותי.תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים תיראה בלי DX10 הם בערך באותה רמה ואותו מחיר+- ואני יותר מזה לא הייתי משקיע על מחשב כזה בכל מקרה אם DX10 לא מעניין אותך וגם סרטי HD שבזה ל8600 יש היתרון אתה יכול לעשות חיפוש ולראות איזה יותר טוב ולבדוק מחירים אני לא זוכר מה מהם יותר טוב אם המחשב היה חזק יותר הייתי ממליץ על כרטיסים יותר חזקים אבל זה לא המקרה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים balash-חבל שהוא יבזבז תכסף שיקנה כרטיס יותר זול כמו שאמרתי ויחליף את כל המחשב עוד שנה המעבד שלו גם ככה זה מינימום היום למשחקים כמו DIRT וחבל להשקיע יותר מידי ואלף שקל על כרטיס למחשב כזה זה מוגזם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.