פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים הלכתי לקנות נקניקיה בדוכן. במקום 25 שקל עודף המוכרת הביאה 150 שקל עודף. איך עושים טעות כזאת?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אתמול קיבלתי את המשכורת שלי, ייצא שקיבלתי 66 ש"ח יותר ממה שהייתי צריך לקבל, הבוס שלי הוא בסדר גמור, אבל לפעמים הוא העסיק אותי בטעות חצי יום וזה דפק לי יום עבודה, אז הוא אמר שהוא ייפצה אותי, אני לא יודע אם זה הפיצוי?!
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר אצלי דווקא בסדר, הוא תמיד מעגל במאה\מאתיים שקל מוסיף בונוס, ככה אבל העבודה מתישה, וצועקים עליך ורבים עם כול העולם, אבל בסוף זה משתלם D:
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים זה עבודה לחופש לא קריירה לחיים הוא לא צריך שום אמינות ושום נעליים...במקומך הייתי לוקח את הכסף זה נכון שהם מתישהו יעלו על זה אבל זה לא נורא אפשר לאמר להם חשבתי בסוף המשכורת היא 2900 או שצ'יפרתם אותימה1000 שקל האלה הוא לא יפשוט רגל אז המצפון גם צריך להיות בסדר
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אם זה עבודה עם בוס מנאייק שכל הזמן מנסה לדפוק ת'עובדים אז הייתי לוקח...על אחת כמה וכמה עם זה סתם עבודה לקיץ ואין לך אחרי זה מה לחפש שם.אם הבוס גבר ומעניק לעובדים יחס טוב, מחזיר. במיוחד אם אני רוצה לחזור לשם.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים 1000 שקל זה לא כסף קטן... ובשורה התחתונה היה סיכוי טוב מאוד שזה היה מתגלה לבסוף כמו שהרבה אמרו כבר זה לא דוכן נקנקיות אלה עסק קצת יותר רציני עם רואה חשבון ותיעוד של הוצאות\הכנסות כך שעשית את הדבר הנכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.