פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים החברים שלך "לא חכמים ".....אמינות זה דבר מאוד יקר בעיני המעסיקים . עובד שמשדר אמינות לבוס , הוא עובד מאוד יקר בעיני הבוס .
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחזיר כמובן, כמו שנאמר מעלי, אמינות ויושר הן תכונות מאוד חשובות למעסיקים.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים לאאאאאאאאאאאאאא..לחצתי בטעות "לא" והתכוונתי "כן" ! תורידו אחד ל"לא" ושימו אחד ל"כן" !!! (נראה לכם שזה תת מודע?)
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אתה חייב להחזיר, הבוס שלך יראה את החיוב הזה פעמיים ואז הוא ישנא אותך ותצטרך למצוא תירוצים עלובים
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים לפי איךש אתה מספר את זה, הייתי מחזיר.אבל במקום העבודה שלי בעצמי אם זה היה קורה, אני הייתי לוקח ונהנה מההרגשה שדפקתי את הבן זונה הקמצן הזה!
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים החברים שלך "לא חכמים ".....אמינות זה דבר מאוד יקר בעיני המעסיקים . עובד שמשדר אמינות לבוס , הוא עובד מאוד יקר בעיני הבוס .מחזק ומציע לך להחליף חברים.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים האמת, תלוי איפה אתה עובד ואיך הבוס שלך. אם הוא מניאק, וכל הזמן מחפש לחסוך ולדפוק את העובדים הייתי לוקח, אבל אם הבוס הוא בסדר ואכפת לו מהעובדים הייתי מחזיר בלי לחשוב פעמיים.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחזק ומציע לך להחליף חברים. איזה הגזמה חחחחחחחח להחליף חברים . הם היו איתו בגן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. עשית בחוכמה שהחזרת ככה תעבוד תמיד בעבודה הזאת ח ח סתם סתם. עשית רושם טוב לבוסים.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אני הייתי מחזיר לא משנה אם הבן אדם מנייאק או לא אולי בגלל שאני בן אדם שלא אוהב צרות ומעדיף לשמור על יחסים טובים עם אנשים, במיוחד אם זה בוס שמאוד איכפת לו ממני ואם זה בוס ששונא אותי אז זה יעשה רק טוב ליחסים בינינו אם אני יחזיר לו את הכסף ולא ידפוק אותו.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אם זה לא עבודה רצינית, זה נראה כאילו עבודה לחופשת הקיץ - לוקח. אם לא, הייתי חושב על זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים האמת, תלוי איפה אתה עובד ואיך הבוס שלך. אם הוא מניאק, וכל הזמן מחפש לחסוך ולדפוק את העובדים הייתי לוקח, אבל אם הבוס הוא בסדר ואכפת לו מהעובדים הייתי מחזיר בלי לחשוב פעמיים.בוס מניאק מלכתחילה לא היה נותן לך מקדמה.אני הצבעתי שהייתי מחזיר.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים הייתי מחזירכי הבוס שלך לא פרייר, הרואה חשבון שלו ישים לב לזה בסוף החודש ואין מצב שלא.ואז אתה תצא מניאק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.