פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים שלום !!!כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשהבין המארזים האלו !!!מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה...אבל מצד שני יש את המארז שלTTהמעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד..אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז...הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלםאו בכלל מה דעתם על כל מארז ...אנא עיזרו לי להחליט...!!בתודהLir@n
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים הוא יקר גם בגלל שהוא מגיע עם 4 מאווררים או יותר וגם עם Hardcano 2 (נראה לי 2 )
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים מחבר הוא יקר גם בגלל שהוא מגיע עם 4 מאווררים או יותר וגם עם Hardcano 2 (נראה לי 2 )תיקון הוא מגיע עם 5 מאווררים
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים גם לי הייתה את ההיטלבתות הזאת ובסוף הלכתי על הAX-01SLDW כי הוא ממש טוב ויפה הXaser ממש מכוער אם אתה קונה מפנדה ...אני אומר לך הייתי נעול על המארז הזה עד שראיתי אותו בחנות שלהם הוא מזה שונה מהתמונות שלו אני בכלל חושב שזה לא אותו דגם בכלל ....הAX-01SLDW ממש יפה ויותר זול ועושה כמעט את אותה העבודה ...
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים מחבר אז רגע...אפשר לקחת בראש שקט את הצ'יפטק?או עדיף לחכות עוד שבוע-בועיים ולקחת את הTT?(שימו נא לב למספר הודעות שלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.