עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניה - לייזר משולבת BROTHER DCP7010

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם

אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת.

שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח.

ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי.

המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות).

הצרכים שלי:

- הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר).

- סריקה

- מעט צילום

- אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה.

רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1.

1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע?

2. מחיר/תועלת - מה דעתכם (אנא התייחסו גם לעלויות הטונר)?

3. אמינות - למי שיש נסיון עם המדפסת (להבנתי היא נמכרת עוד משנת 2005) - האם נתקלתם באי אלו תקלות משונות?

4. כל מידע נוסף שיכול לעזור לי בהחלטה.

תודה מראש

פורסם

הטונר מספיק ל 2000 דפים ועולה 350,שזה עלות תועלת טובה לגביו.

פעם ב 12 אלף דפים תצטרך להחליף תוף שעלותו 350 שקל זה מתקזז עם עלות הטונר הנמוכה יחסית מהמתחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה...

אך הנתונים שציינת הם הנתונים היבשים שמפרסם היצרן - האם יש לך נסיון מעשי את המכשיר הנ"ל?

במידה וכן אשמח לשמוע חוד כללית לגבי אמינותו.

כמו כן, באופן כללי, האם יש טעם להשקיע במדפסת לייזר משולבת בהתאם לצרכים שציינתי בהתחשב בכך שיש בשוק היום מדפסות דיו משולבות של חברות מוכרות בעלות של 350 שח? (אגב, אין מבחינתי חשיבות להדפסה צבעונית... מה שמשחק תפקיד הכי גדול בסופו של דבר הן עליות הטונר/דיו).

שוב תודה

פורסם

יש ניסיון מעשי,לצרכים שלך המכשיר בסדר.

פורסם

יש לי את המדפסת הנ"ל 6 חודשים, בינתיים אין תקלות, אבל אני לא מדפיס הרבה. אולי כ-200 דף ב-6 חודשים האלו.

לדעתי היא פשרה טובה בין מחיר, גודל, פונקציונליות ואיכות בניה.

איכות סריקה טובה, מהירות צילום מצויינת, הדפסה גם טובה.

אני לא אוהב את מדפסות הזרקת הדיו הזולה.

יותר מדי נסיון רע של אנשים אחרים. יותר מדי תקלות שונות ומשונות בטווח זמן קצר יחסית.

הן די חד פעמיות לדעתי.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העזרה..

מחר ארכוש את המכשיר :)

פורסם

קרא את הביקורות בזאפ.. יש שם מישהו שאפשר לשלוח לו מייל. שלח לו מייל ותשאל אותו על המדפסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים