פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים כמצוין לעיל, בתפריט הadd ones אני מקבל רק theme אחד. אני חושבשזה הסטנדרטי של השוא"ש. זה למרות שהשוא"ש אצלי פועל עם theme אחר,והעידכונים דוקא מראים themes אחרים. יש הסבר למישהו?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים להסיר הכל ולהתקין מאפס זה פעולה כבדה. אין רעיון אחר?תגיד לי מה אתה רציני?מה פעולה כבדה בזה?? אם אתה כלכך מתעצל לתקין את ה שוא"ש שלך מחדש, אל תצפה שאנשים פה ינסו לשבור את הראש בשבילך.זה המינימום שאתה יכול לנסות, אפשר לחשוב מה הציעו לך.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר להתקין מאפס זה אומר להוריד את כל ההרחבות וכל שאר הרכיבים המתווספים (יש הרבה), אח"כ להתקין אותםולכוון אותם. ל'פרמט' את הגלשן אני תמיד יכול, אבל לפני זה רוצה לעשות דברים פחות דרסטים.הפורום הזה מיועד לעצות עינייניות. אם אין לך אז אל תגיב.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אתה יכול לגבות את כל התוספות שלך, זה נמצא בתיקיה ביוזר שלך:C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profilesיש לך בעיה עם FIREFOX,אין משהו שקשור לבעיה שיש לך שאתה יכול לשנות בהגדרות. אני ממליץ להתקין מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.