פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים לילה טובשמע, ניסיתי, לי אין את הבעיה הזאת.תנסה לעשות UNINSTALL, ולהוריד גרסא יותר מעודכנת.אם זה עדיין לא עוזר, תנסה להשתמש ב 7ZIP, שהיא חינמית:http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z442.exe
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר אוקיי, ננסה את שני הפתרונות תודה! עריכה: גרסה חדשה יותר עזרה. תודה 8) (למרות שמעצבן שעל כל שינוי שם הוא עובר על כל הקבצים מחדש)
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר אם בני אדם לא מושלמים בטוח שגם תוכנות לא. לא ציפיתי אבל בכל זאת, זה תהליך ממש ארוך בקבצים מסויימים - אין דרך למנוע אותו אני מבין?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים נראה לי יהיה יותר נוח לך לפתוח את הקובץ לתיקיה, לשנות את השמות של הקבצים ולכווץ מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.