פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזרגם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזרכולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הממממ...אולי תנסה להכניס את ה EXPLORER ל STARTUP דרך הרגיסטרי?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 02:21:10בכל מקרה, תריץ סריקה לוירוסים ורוגלות.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר הממממ...אולי תנסה להכניס את ה EXPLORER ל STARTUP דרך הרגיסטרי?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 02:21:10בכל מקרה, תריץ סריקה לוירוסים ורוגלות.לא וירוסים ולא רוגלות זה מחשב מתוחזק כולל סריקה פעם ב 4 ימים +דיפרג +רוגלות כל 3 ימיםד"א איך מכניסים את הסרביס דרך הרגיסטרי???
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים כנס לרגיסטריLOCAL MACHINESOFTWAREMICROSOFTWINDOWSCURRENT VERSIONRUNובצד ימין תיצור ערך חדש כמו השאר, עם הפניה ל EXPLORERלא יודע אם זה יעבוד.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר כוון שאיני מוצא את ה EXPLORER.EXEאיך אני מפנה ברגיסטרי למשהו לא קיים???
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים רגע רגע רגע, יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון.אתה לא יכול בכלל להיכנס לווינדווס?הבנתי שכשאתה מדליק את המחשב, אז ה EXPLORER לא עולה, אבל אם אתה עושה CTRL ALT DEL ובוחר NEW TASK אתה לא יכול להפעיל את ה EXPLORER??? הקובץ נמחק לך מהמחשב או מה?אם כן אולי פשוט יעזור לשלוח לך את הקובץ
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר הייאני מצליח להיכנס לווינדואסאבל רואה רק את הטפט ניסיון לפתוח new taskכמן %temp% מה שבדרך כלל מחזיר תא הדסקעולה חלון של איזו תוכנה ברצונך לפתוח מה שאומר שהוא לא מוצא את הסיירכנראה שהפרוסס/סרביס נמחק מהמחשב איך אני מחזיר אותו???
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר רגע רגע רגע, יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון.אתה לא יכול בכלל להיכנס לווינדווס?הבנתי שכשאתה מדליק את המחשב, אז ה EXPLORER לא עולה, אבל אם אתה עושה CTRL ALT DEL ובוחר NEW TASK אתה לא יכול להפעיל את ה EXPLORER??? הקובץ נמחק לך מהמחשב או מה?אם כן אולי פשוט יעזור לשלוח לך את הקובץבאמת העתקתי את הקובץ ממחשב אחר הפעלתי וזה עובד מעולהתודה!!!!!או קי זה לא עובד כל כך מעולהכל התוכנות עולות טובאבל כל נסיון לשיטוט בתקיות פותח לי את ACDSEEאו תוכנות אחרות!ידוע לי שאני יכול לשנות את הענייןוהאם יש איזה כלי של ווינדואס שמחזיר את העניין לדיפולט???
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים כנראה בעיה ברגיסטרי.כנס לאפשרויות תיקיה וסוגי קבצים, צרפתי תמונה, תגיד לי מה מופיע לך בשניהם.אם זה לא מתאים אני אייבא לך את ההגדרות של התיקיה ברג'יסטרי, אני חושב שזה יכול לסדר לך את זה.אם כן אז צרף לי את המייל שלך פה או בפרטי או שלח לי מייל ל Shlompy@gmail.com, ואני אכין ואשלח לך קובץ REG
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר מממממממאני ממש לא מצליח להגיע לחלון הזה כי זה רק בשיטוטאבל אני יודע שיש קובץ נוסף ב c windows שנקרה EXPLORE או משהו שמתחיל ב Eששיך לסיור שאין לי אותו בנמצא ביחד עם ה EXPLORER.EXEזוהי תיקיה עם זכוכית מגדלת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.