עבור לתוכן

אושרי כהן: "מסע ההפחדה לא יעזור"

Featured Replies

פורסם

והכי קטע זה שנתנו לו לשחק את אבי דהן (בבופור, אושרי זה לירז, שלירז זה בעצם אבי דהן), שהוא אחד השפיצים ב931 בנח''ל, ראו אותו בעובדה בלבנון בקיץ, ורואים איזה מפקד, ושפיץ בחור זהב הבן אדם, ונותנים לנבלה מפגרת כמו אושרי כהן לשחק כזה בן אדם.

• תגובות 96
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טבעי שיהיו אנשים אנוכיים כמוהו, מה שבאמת מגעיל אותי זה העיתונות הישראלית שבכלל נותנת לאנשים כאלה להביע את דעתם בציבור, וכמות המעריצים שאנשים מסוגו צוברים.

פורסם

^

טלנובלות זה דבר אחד

והשקפת עולם זה דבר שונה

פורסם

^^^^

:lol:

קצת הגזמת עם עניין המשפחה... למרות שדעותיי מתקרבות לזה.

אני לא באמת רוצה שיקרה לו או למשפחה שלו משהו כזה ובטח לא שיעופו פה הרבה טילים (למרות שנראה לי שזה קרב ובא) - פשוט זו היתה מטאפורה. אני גרתי חצי שנה בשדרות ושם אנשים שמחים להתגייס לצבא רק כדי להיתרחק מהטראומות היומיומיות שלהם שם ל 3 שנים. הרעיונות שלו יובילו למצב שבו החיים עצמם יהיו טראומתיים וקשים, ביחוד עם צבא חלש ובכיין שיקרוס תחת הנטל. הוא פשוט מפונק , חושב שהחיים יסתדרו מעצמם.

הצבא באמת יכול להיות מסגרת קשה ובעייתית ללא מעט אנשים , אבל צריך לנסות לטפל בזה כמה שיותר ואין ברירה לחיות את המציאות הזו כי היא זו שמחזיקה אותנו פה. אם כולנו גם היינו אנשים כנים עם דרך ארץ ואכפתיות אז היה יותר קל לטפל בזה אבל בגלל שכל אחד חושב על עצמו ועוקב אחרי "דגל האינדיבידואליות" אז אותם אנשים עם בעיות נפגעים עקב צורך ביותר נוקשות.

לגבי התאבדויות צריך גם לזכור שזו המיסגרת הרצינית הראשונה שבחור צעיר בישראל ניתקל בה, זה שבן אדם היתאבד בטירונות (וזה מצער לכשעצמו) לא אומר שזה לא היה קורה לו בהמשך החיים שהם לא פחות קשים. לכן כל המיקרה הזה הוא מאוד מסובך ורגיש ובטח לא צריך לקבל ניתוח חובבני של ג'ובניק עצלן וחמדן שרוצה לפרסם את עצמו על ידי פרובוקציות רק בכדי לעשות עוד כסף.

פורסם

הו, המיליטריזם.

פורסם

יש על זה כבר דיון באקטואליה, האמת ;) (אין לי כוח לברר איזה בא קודם, אבל נדמה לי שזה)

פורסם

ת'אמת זה. לא ראיתי אותו.

בגדול האדם אפס ושחקן סוג ד'. אם הוא משקף את הדור הצעיר בארץ אנחנו בבעיה רצינית.

והכי קטע זה שנתנו לו לשחק את אבי דהן (בבופור, אושרי זה לירז, שלירז זה בעצם אבי דהן), שהוא אחד השפיצים ב931 בנח''ל, ראו אותו בעובדה בלבנון בקיץ, ורואים איזה מפקד, ושפיץ בחור זהב הבן אדם, ונותנים לנבלה מפגרת כמו אושרי כהן לשחק כזה בן אדם.

מפקד מוצב עאלק. אושרי כהן נראה יותר כמו נהג משאית של המוצב.

פורסם

הוא אמר שהוא בעד שאנשים יתגייסו ויעשו את המוטל עליהם

הוא אמר שהוא לא מדבר על אנשים שקשה להם לקום בבוקר אלא על אנשים עם בעיות אמיתיות ("חסרי אונים")

יש פה מישהו שמעדיף שאנשים יתאבדו במקום לצאת מהצבא?

יש שירות לאומי לא מחייבים אותם ללכת לצבא אבל שיתרמו משהו למדינה.

אהה..

כי צה"ל פשוט אומר לאנשים שקשה להם לכו תעשו שירות לאומי

הלוואי וזה היה המצב

פורסם

ואו, אם זו סיבה למודל לחיקוי אז אני צנצנת :screwy:

חחח איזה חנון קנאי

פורסם

תופתע לגלות שאני ממש לא, אם כי אני אדם בעל ערכים ועקרונות והמודל לחיקוי שלי לא איזה שחקן כושל בטלויזיה.

ואתה מגונן עליו על שם מה? אתה מעריץ אותו? אין מה להגיד, זבש"ך.

פורסם

ד"א מה שהוא אומר בסרטון [אושרי] הוא צודק...מסכים איתו.

חרא , אני יעשה הכל בשביל לא ללכת לצבא בגיל 18 [אני בן 15] .

ואל תחשבו שאני רואה בקוף הזה מודל חיקוי , סתם שחום דומה לערבי .

פורסם

טוב מאוד.

אז אתה משתמט וגזען.

פורסם

טוב מאוד.

אז אתה משתמט וגזען.

למה שאני יעשה משהו בשביל המדינה המיזדיינית הזאת שיושבים בראשה אנשים אנסים ומתרוממים בני 50+ שדואגים רק לעצמם?הא?

גזען? כלפי ערבים,כן. ו?

פורסם

אתה לא עושה את זה בשביל הממשלה, אתה עושה את זה בשביל העם וקיום האישי שלך ושל משפחתך! ::)

לגבי הגזענות שלך - תבין לבד.

פורסם

אתה לא עושה את זה בשביל הממשלה, אתה עושה את זה בשביל העם וקיום האישי שלך ושל משפחתך! ::)

לגבי הגזענות שלך - תבין לבד.

אין בן אדם אחד בעולם שלא גזעני !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים