עבור לתוכן

ביקורת של 5 אוזניות במחירים הגיוניים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

skylab מהד-פיי עשה ביקורת על כמה אוזניות במחירים של עד 150$ בערך. הביקורת, בקישור הזה:

http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=252485

מתאימה מאוד להרבה אנשים, ולכן חשבתי שיתאים לפתוח דיון וליידע את אילו שלא עוקבים אחר הפורום השני באופן תמידי.

שתי המתחרות היותר מעניינות לנו, הישראלים הם ה-AKG K81DJ וה-RP21 שנמכרות בארץ במחירים הגיוניים מאוד.

Anatoli.

פורסם

תודה רבה בא לי בתזמון מעולה אני בדיוק מחפש אוזניות במחירים האלה...

פורסם

יש מקום בארץ שמוכר את הdenon d1000?

אני מחפש כבר איזה חודש לאוזניות ניידות ואני לא מוצא :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

D1000 לא נדמה לי שיש בארץ.

אבל הן לא ניידות, הן גדולות יחסית. הכי ניידות פה הן ה-K81DJ שהמחיר שלהן הגיוני מאוד.

Anatoli.

פורסם

עכשיו שמתי לב שה D1000 לא כאלה קטנות כמו שחשבתי, אבל ה ES7 נראות יותר קטנות האם זה ככה גם במציאות?

פורסם

הD1K לא הרבה יותר גדולות מהHD25 לפי התמונה

פורסם
  • מחבר

וה-25 לא ממש קטנות :)

כן, הן ניידות, אבל הן על הגבול אז יותר גדול מהן זה כבר לא נייד.

Anatoli.

פורסם

שמח לראות שה-HD25 נותנות בראש...

פורסם

תודה רבה, מעניין למרות שכבר את שלי קניתי במחיר דומה.

פורסם

צריך מגבר בשביל להזיז את הRP21?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אם היית מחפש פה בפורום היית רואה שלא.

Anatoli.

פורסם

It would still sound better with one!

by the way, havent forgotten you all.. just been out of the country, and busy :)

I'm busy building my Millet Hybrid Max now too (waiting for a few parts) it will be ready soon, so if we all meet up sometime, it would come..

I'm also putting a mini3 together for my girlfriend(and me hehe).. I'm not sure I'll be bringing in any for kits and stuff, I'll reconsider once I'm more familiar with the amp though, but I'll certainly help if anyone needs some advice or something...

-ruZZ

פורסם
  • מחבר

כבר הגיע אליי החבילה ממאוזר ובדר"כ אליי החבילה של Ti עם החלקים ל-3 מגברי mini^3. אחד הולך אל שי, אבל את השניים האחרים אני אבנה ואחרי זה כנראה אמכור (אני בונה אותם סתם לכיף :)).

Anatoli.

פורסם

תכתבו איזה ביקורת קטנה עליהם בבקשה :)

השיקול הוא אם לקנות אחד כזה בשביל עצמי+LOD או לקנות נגן חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים