עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת ספק - לא יודע איזה אני צריך.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את המחשב הבא (תגידו לי אם חסר פירוט):

gigabyte k8ns-ultra 939

amd 3000+ 939

1 Gb 400Hz Samasung

1 IDE HD 80Gb

1 SATA 160 Gb HD Seagate

1 Nec DVD-RW

1 CD

1 7600GT XFX AGP (התווסף לא מזמן)

יש לי ספק של HEC 300W שקיבלתי עם המארז שלי - compucase 6019 אני חושב או משהו כזה. יש לי בזמן האחרון בעיות שהמחשב פשוט מתרסט עצמאית.

בנוסף, אני קונה דיסק SATA נוסף. האם הבעיות של הריסוט נגרמות מהספק? אם לא אז האם הוא יספיק לי גם עבור הדיסק הנוסף? אם אני צריך ספק חדש, איזה יספיק לי? אני רוצה להוציא כמה שפחות - לא מתוכננים שדרוגים נוספים למחשב לזמן ארוך מאוד מלבד הוספת הדיסק.

תודה מראש,

פורסם

אחי, אם יש ריסטים זה לא בהכרח מהספק,תבדוק טמפ' של מעבד אם היא תקינה,גם של כרטיס מסך. ותן עוד פרטים,האם זה קורה שאתה מעמיס על המחשב או סתם ככה וכ"ו... תנסה לנתק את אחד הדיסקים הקשיחים ותראה אם הוא יותר יציב ככה,ויש לך גם CD רגיל וגם צורב חדש יחסית,אני אישית לא רואה צורך להשאיר גם את ה CDלמרות שזה לא אמור לגרום לעומס ממש,אבל בכל זאת.. בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מבחינת מתי זה קורה - פעם זה קרה מייד שסיימתי לצרוב DVD. בפעם אחרת סתם פתאום כשהמחשב לא עשה כלום חוץ מתוכנת שיתוף שרצה ברקע.

את ה-CD חשבתי לנתק אבל ע"מ לשלול אפשרויות - מישהו יכול להמליץ לי על אפליקציות למדידת טמפ' של המעבד, של כרטיס המסך וכו'. יש אולי גם אפליקציות למדידת המתח הנצרך במחשב והאם הספק עומד בעומס?

ושוב השאלה האם הספק הנוכחי יספיק לי גם כשאוסיף עוד דיסק בהנחה וכרגע הוא לא זה שגורם לבעיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים