עבור לתוכן

המלצה למצלמה בסיסית טובה---קניה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

תמליצו לי בבקשה על מצלמה פשוטה וטובה לצרכים בסיסיים,צילומים של המשפחה ודברים כאלה

אחותי טסה לארה"ב ושם זה בטח יותר זול,

תציעו כמה דברים שנראה לכם,עד ה1000 שקל לא יותר

תודה :hi:

• תגובות 38
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מהם מחירי ה- F31 בארה"ב. אני מניח שהם נמוכים (סיימו לייצר אותה אז כולם מנסים להיפטיר מהמלאי).

אם אתה בעיקר משתמש באוטומט (צילום במצב אוטומט, כל השיקולים הטכניים הם לבחירת המצלמה), פוג'י F20 גם תעשה את העבודה. ובישראל היא עולה מתחת ל- 1000.

פורסם
  • מחבר

דבר עברית בבקשה

פורסם

אני אתרגם:

לא יודע מחירי F31 בארה"ב. אני מניח שהם נמוכים (סיימו לייצר אותה).

יש לחברה פוג'יפילם מצלמה מומלצת, שם הדגם F31. בארץ היא עולה 1200, בארה"ב כנראה פחות

אם אתה בעיקר משתמש באוטומט, F20 גם תעשה את העבודה ובישראל היא עולה מתחת ל- 1000.

אם אתה לא נוהב להתעסק עם ההגדרות של המצלמה ופשוט רוצה ללחוץ ולצלם גם המצלמה פוג'י F20 תעשה את העבודה והיא עולה בארץ פחות מ1000 שקל.

פורסם

CANON SD-1000 וכל מילה נוספת מיותרת...פשוט מצלמה מעולה.

מחיר - 200$

פורסם

CANON SD-1000 וכל מילה נוספת מיותרת...פשוט מצלמה מעולה.

אתה בטוח? כדאי לך להתסכל בווידאו

:cool2:
פורסם
  • מחבר

אני אתרגם:

לא יודע מחירי F31 בארה"ב. אני מניח שהם נמוכים (סיימו לייצר אותה).

יש לחברה פוג'יפילם מצלמה מומלצת, שם הדגם F31. בארץ היא עולה 1200, בארה"ב כנראה פחות

אם אתה בעיקר משתמש באוטומט, F20 גם תעשה את העבודה ובישראל היא עולה מתחת ל- 1000.

אם אתה לא נוהב להתעסק עם ההגדרות של המצלמה ופשוט רוצה ללחוץ ולצלם גם המצלמה פוג'י F20 תעשה את העבודה והיא עולה בארץ פחות מ1000 שקל.

אז הF31 יותר מומלצת?

ראיתי גם ביקורת וידאו עליה היא נראית סבבה כנראה אני אלך עליה...

פורסם

קודם כל זאת לא אותה מצלמת CANON ולהשליך מדגם אחד על כל הדגמים שלהם זה לא יהיה רציני.

שנית, הכתבה מגמטית וניתן לראות זאת בקלות, עורך הוידאו הוא מוטה פוג'י והרבה להלל אותה לפני ואחרי צילום, יותר מאשר האחרות, למרות שרואים בבירור שהשיג תוצאות לא רעות גם עם המצלמות האחרות...כך שלא הייתי מציע לך להתפתות לכל עריכה מגמתית של כל וידאו שאתה רואה באינטרנט וכפי שאתה יודע, זאת לא ממש בעיה ליצור קצת NOISE בתמונה או לשתול עיניים אדומות בכוונה, על ידי משחק בזווית המצלמה.

בשורה התחתונה, פוג'י טובה, אין מחלוקת, אבל הכתבה מגמתית ומטעה ואינה מרמזת על המציאות, העובדה היא ש - 33 מליון בריטים רכשו את ה - CANON (זה מוזכר בוידאו) אז כנראה שהם מרוצים מהתוצאות.

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת את הביקורת הזאת

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/

והשתכנעתי סופית שהF31 מצלמה מצויינת,כמעט בטוח שאותה נקנה,מה גם שהמחיר שלה ירד אז היא ממש משתלמת

אמרו בפירוש שזאת מצלמת הכיס הטובה ביותר והמשתלמת ביותר,וכשעשו את הביקורת אז המצלמה הייתה יקרה יחסית

אני מאמין שהיום היא ירדה במחיר אז זה משתלם מאוד :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל זאת לא אותה מצלמת CANON ולהשליך מדגם אחד על כל הדגמים שלהם זה לא יהיה רציני.

שנית, הכתבה מגמטית וניתן לראות זאת בקלות, עורך הוידאו הוא מוטה פוג'י והרבה להלל אותה לפני ואחרי צילום, יותר מאשר האחרות, למרות שרואים בבירור שהשיג תוצאות לא רעות גם עם המצלמות האחרות...כך שלא הייתי מציע לך להתפתות לכל עריכה מגמתית של כל וידאו שאתה רואה באינטרנט וכפי שאתה יודע, זאת לא ממש בעיה ליצור קצת NOISE בתמונה או לשתול עיניים אדומות בכוונה, על ידי משחק בזווית המצלמה.

בשורה התחתונה, פוג'י טובה, אין מחלוקת, אבל הכתבה מגמתית ומטעה ואינה מרמזת על המציאות, העובדה היא ש - 33 מליון בריטים רכשו את ה - CANON (זה מוזכר בוידאו) אז כנראה שהם מרוצים מהתוצאות.

בתור בעלים של F31, אני יכול להגיד שהיא ללא ספק עדיפה על כל מצלמה בתקציב שלה. הייתה לי מצלמת CANON וגם שיחקתי הרבה עם הSD800 של CANON, אבל הפוג'י פשוט מדהימה. נסה לצלם תמונה באיזור שתנאי התאורה שלו לא אופטימלים ותוכל לראות כמה הF31 עדיפה.

פורסם

קח בחשבון שזאת מצלמת 6 מגה פיקסל (לא שזה כל כך משנה הרבה) ומשנת ייצור 2006. יש מצלמות חדשות יותר בטכנולוגיה חדישה יותר, למשל ה - Casio Exilim EX-S880 שיצאה החודש ומסתמנת כלהיט הבא בזכות ה - YOUTUBE MODE שיש לה.

אבל אם אתה סגור על פוג'י אז תתחדש.

פורסם

נכון, זאת לא אותה מצלמה. ה-SD900 שבסרטון היא ספינת הדגל של סדרת ה-SD. היא משמעותית יותר יקרה ומושקעת מהדגם שאתה המלצת עליה (SD1000). אל תתן למספרים להטעות אותך.

שנית, הכתבה מגמטית וניתן לראות זאת בקלות, עורך הוידאו הוא מוטה פוג'י והרבה להלל אותה לפני ואחרי צילום, יותר מאשר האחרות,

חשבת שאולי הוא מרבה לשבח אותה כי יש מה לשבח?

למרות שרואים בבירור שהשיג תוצאות לא רעות גם עם המצלמות האחרות...

אי אפשר לראות בסרטון ווידאו את איכות התוצאות כי הרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה מזו של התמונות. אפשר רק לקבל את מה שאומר המגיש או שלא. אם אתה רוצה לראות את האיכות של הפוג'י מול המתחרים, תצטרך להסתכל על תמונות בגודל מלא או קרופים מתוכן. דוגמה:

http://www.dpreview.com/reviews/FujifilmF31fd/page13.asp

כך שלא הייתי מציע לך להתפתות לכל עריכה מגמתית של כל וידאו שאתה רואה באינטרנט וכפי שאתה יודע, זאת לא ממש בעיה ליצור קצת NOISE בתמונה או לשתול עיניים אדומות בכוונה, על ידי משחק בזווית המצלמה.

זה שאתה יוצא בהאשמות כבדות נגד ערוץ טלוויזיה נחשב (ערוץ 5 הבריטי) מבלי שיש לך הוכחה אחת זה לא רציני, ואפילו די מכוער. אני מבין שקשה לך לקבל את העליונות של ה-F31 על פני שתי המצלמות האחרות, אבל אם תבדוק את הפלט של שלוש המצלמות באתרים אחרים תראה שהמסקנה שעולה מהסרטון מתבקשת.

העובדה שמיליונים קונים מוצר לא הופך אותו לטוב ביותר. אם כבר, אז במקרה הזה היא מעידה על מחלקת השיווק של החברה שמייצרת אותו יותר מאשר על כל דבר אחר.

קח בחשבון שזאת מצלמת 6 מגה פיקסל (לא שזה כל כך משנה הרבה) ומשנת ייצור 2006.

זה שיש לה 6 מ"פ זה יתרון. ככל שדוחסים יותר פיקסלים על חיישן בגודל נתון כמות הרעש גדלה. ה-sweet spot למצלמות עם חיישן בגודל כזה נמצא סביב 6 מ"פ. מה שגורם לחברות לדחוס עוד ועוד פיקסלים זה רק דבר אחד - רוב הציבור חסר-מושג וחושב שזה עדיף.

לקסיו אין טכנולוגיה חדשנית יותר. מה שיש לה זה יותר גימיקים שלא קשורים לצילום (מצב YouTube, צלילים של צפרדע בחצי-לחיצה ועוד שטויות). בכל מה שקשור לצילום הפוג'י הרבה יותר איכותית. אם יש לך ספק, תוריד תמונות בגודל מלא ותבחן את זה בעצמך. אי אפשר לפספס את היתרון הגדול של פוג'י.

פורסם

אני מכיר את הפוג'י ולא חולק על איכותה, אבל אני גם ראיתי מצלמות אחרות ואני לא חושב שיש לה עליונות כפי שאתה מציג אותה (במיוחד כשמדובר בצילום באור יום שהוא הצילום השכיח ביותר).

קסיו, אם אתה לא יודע, הם הראשונים שהביאו לעולם בשנת 95' את המצלמה הדיגיטלית לצרכנים והם מקפידים על איכויות צילום משובחות (יותר מהגימיקים שאתה מייחס להם).

אני סומך על ביקורות כמו זה של אתר DPREVIEW הרבה יותר מביקורת של איזה כתב בערוץ בריטי ובאתר האמור הן מקבלות ציונים טובים מאוד.

המהירויות של המצלמות שהזכרתי הן די טובות בשביל הצלם החובב וקשה כמעט להבחין במהירות הצמצם כשמדובר בצלמים חובבנים. אם הם רוצים להיות פאפארצי, שיקנו SLR (אגב, הקסיו החדשות מאפשרות 7(!) צילומים בשניה ומעניין למה לא הכניסו אותן להשוואה בכתבה).

אני לא יוצא בהאשמות כנגד אף אחד אבל אני יודע להבחין היטב בין מגמתיות בעריכה לבין תוצאות במציאות ולדעתי הזלזול שאתה מציג כלפי מצלמות אחרות הוא לא פחות חריף ומאשים מהטיעונים שלי כלפי כתבת הוידאו (מכוער? נו באמת מה זה השטויות האלה). אין לי בעיה לקבל עליונות של מוצר מסויים בשוק מסויים כאשר הוא באמת כזה (דוגמת הארכוס בשוק נגני הוידאו).

העובדה שמליונים קונים זה כן אומר שהמוצר טוב, אני מציע לך ללכת לכל בית ספר למנהל עסקים ולשאול את השאלה הזאת, אתה תגלה שכאשר מדובר במליונים אז לא מדובר בעוד סתם גימיק. מחלקות שיווק יכולות לעבוד על כמה אלפים אבל לא על מליונים.

לקסיו יש טכנולוגיות חדשניות יותר, מיותר להרחיב בנושא, פשוט תקרא.

בשורה התחתונה - כל אחד יקנה מה שטוב לו ומה שנוח לו.

פורסם

תעלה דוגמא..

פורסם

אפשר להעלות הרבה דוגמאות אבל הנה 2 לצורך המחשה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים