עבור לתוכן

מישהו מכיר את APEX?

Featured Replies

פורסם

לא, מה הקשר?

זה כמו להגיד "Creative עושים אחלה כרטיסי קול, אז הדרייברים שלהם היו טובים?"

פורסם

תקרא שוב את מה שאמרתי, רוב המוצרים שלהם זה מדבקה, מוצר סיני שמודפס עליו APEX, לכן אי אפשר לדעת אם המוצר טוב או לא לפני שקונים אותו, יכול להיות שיהיה להם נגן אחד מצויין שיעלה 200 שקל אבל הדגם היקר של ה 500 יהיה גרוע.

פורסם
  • מחבר

אז אם זה מדבקה אין שום אפשרות לדעת >:(

מה זה חברה ציבורית ??? כל מי שרוצה יכול לשים את הלוגו שלה והנה יש לי מוצר של APEX?

פורסם

לא.

זה זיוף.

חסר זיופים בשוק?

פורסם

לא זיוף, מוצרים של החברה, ככה החברה הזאתי עובדת. בכל זאת מדובר בחברה שפועלת בארץ :lol:

פורסם

אני לא חושב שזה מוצר שAPEX מייצרים. הם פשוט נתנו אישור לשים את השם שלהם על הנגן הזה (בדיוק מה שקורה עם הטלויזיות - אתם בטח רואים הרבה מאוד טלויזיות שנראות אותו דבר אבל עם שם אחר).

בכללי הנגן הזה הוא זבל, לא להתקרב.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שהם "מוכרים את עצמם" ונותנים לכל אחד להשתמש בשם שלהם , כי בסופו של דבר יצא להם שם של מוצרים פשוטים ולא שווים .

בגלל זה אולי באמת מדובר בזיוף, ואם כן אז חייבת להיות דרך לדעת מהו מוצר מקורי (לא יודע מה... בר קוד מסויים, צורה מסויימת וכו')

פורסם

אבא של חבר שלי עובד בחברה, הנגנים זה מוצרים סינים ו APEX מדפיסה עליהם את הלוגו שלה.

כל המוצרים שיש בארץ שרשום עליהם APEX מגיעים דרך APEX ישראל.

פורסם
  • מחבר

אוקי ,אבל מה זה אומר עליהם??

בגלל שאבא שלך נמצא כעובד בחברה דווקא הוא יכול להגיד איך מתנהלים הדברים שם..

ומה לגבי האיכות שלהם?

פורסם

קשה לי להאמין שהם "מוכרים את עצמם" ונותנים לכל אחד להשתמש בשם שלהם , כי בסופו של דבר יצא להם שם של מוצרים פשוטים ולא שווים .

בגלל זה אולי באמת מדובר בזיוף, ואם כן אז חייבת להיות דרך לדעת מהו מוצר מקורי (לא יודע מה... בר קוד מסויים, צורה מסויימת וכו')

אפשר לחשוב שהיא איזה חברה בסדר גודל של אפל או משהו שמוכרת, ומוכרת..ומוכרת...

יש המון המון אנשים שמעולם לא שמעו על החברה הזאת.

פורסם

אוקי ,אבל מה זה אומר עליהם??

בגלל שאבא שלך נמצא כעובד בחברה דווקא הוא יכול להגיד איך מתנהלים הדברים שם..

ומה לגבי האיכות שלהם?

לא אבא שלי אבא של חבר שלי...

אמרתי לך רוב המוצרים שלהם הם מוצרי מדבקה, הם משלמים למפעל בשביל שיכתבו APEX על המוצר. בחלק מהמקרים יוצא מוצר ברמה גבוהה מאוד (לדוגמה ה DVD המצוינים שלהם שעולים חצי משל כל חברה אחרת ונותנים אותם תוצאות) ובמקרים אחרים המוצר ברמה גרועה (לפי מה שהבנתי הנגנים שלהם לא ברמה של SANDISK שנמכרטים באותם מחירים).

פורסם
  • מחבר

איזה המעצבן זה שאין דרך לדעת מאיפה בא המוצר ,,מי עשה אותו ,, מה האיכות שלו .....

אני חייב למצוא דרך לדעת מה האיכות הטובה. .

פורסם

לי יש נגן של APEX והןא פשוט מעולה לדעתי . והוא קורא את כל הסוגים והקידודים של צרובים מלבד HD

פורסם

לאיזה נגנים אחרים השוואת אותו שלדעתך הוא מעולה?

פורסם
  • מחבר

מה זה HD?

וכמה זמן הוא אצלך?

ואיזה דגם זה?

וכמה הוא עלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים