פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MBבאמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים תתקין את הדרייבר שבא על הדיסק שבא עם הכרטיס מסך, רק אז תוריד את הדרייבר העדכני ביותר.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אתה צריך קודם להתקין את את הדרייבר של הלוח אם.. אתה צריך לקבל אותו גם על דיסק..דרך אגב, יש לך אחריות על המחשב, למה אתה לא מנצל אותה?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים תמחוק את כל מה שעשית עד עם הדרייברים של הכרטיס כולל תקיות הטמפ של ההתקנה ותמחק את הרישום מהרג'יסטרי ותתחיל מהתחלה...
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים יאם גם המערכת הפעלה חדשה אחי אני משער שאתה צריך להתקין Net . Framework 2.0 ורק לאחר מכן אתה מתקין א תהכרטיס מסך .. תוכל להוריד את התוכנה הזאת מהאתר של מיקרוסופט (אם יש לך וינדוס חוקי) ובמידה ואין לך וינדוס חוקי תחפש בגוגל ..
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אני גם מאמין שזאת הבעיה,כשהיה לי כרטיס של ATI,אחרי פומרט הוא דורש את ה FARMEWORK ורק לאחר מכן אפשר להתקין את הדרייברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.