עבור לתוכן

צריך מכם הערכת תקציב..

Featured Replies

פורסם

בנוגע למארז שרציתי לבנות..

דרמל שאין לי - 300 שקל שצריך להחשיב

ועוד פלטות (ירדתי מאלומיניום, זה בפח):

2 * 35*50 ס"מ

2 * 30*50 ס"מ

2 * 35*30 ס"מ

ועוד 3 מאווררי 80 מ"מ (לא חשוב לדים) + מאוורר אחד של 120 + קצת פרספקט (נמצא מאיפה לקנות)...

כמה הכי נמוך אני יכול לצאת מזה?

פורסם

אם תתן יותר פרטים, נוכל לעזור לך יותר

לגבי הפח, אישית - הייתי משקיע באלומיניום, 1001, 5051 או משהו בעובי של 1, 1.5 MM.

אם אתה עדיין רוצה פח, באיזה עובי?

לגבי המאווררים, תמיד תוכל לקנות מאווררים ב15 - 20 שקל, 120 MM זה עוד כמה שקלים, השאלה למה אתה רוצה לקנות דברים זולים?

1. אם זה לצרכי לימוד, כדי שפרוייקטים הבאים תהיה טוב יותר, אני מבין

2.אם זה מטעמים כלכליים, הייתי מחכה עוד טיפה וחוסך.. (אגב, מאוורירם ניתן לפרק מספקים ישנים.. או אפילו ממחשבים ישנים בזבל..)

בקשר לדרמל - אני מאמין שאתה מעוניין בדרמל המקורי, אל תשכח שיש עוד כלים\ביטים\עזרים, שצריך לרכוש בנפרד..

ואם תגיד מה אתה רוצה לבנות, אני מאמין שנוכל להמליץ על דברים נוספים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה. חבל לפתוח נושא חדש פשוט.

אני לא נעול על כלום, פשוט אני הולך להוציא 2000 שקל על מעבד ולוח עכשיו אז אני דיי לחוץ על הכסף.

בין השאר אני עושה את הפרוייקט בשביל ללמוד אבל המוצר הסופי אמור לשרת אותי כמה שנים הלאה.

העובי לא מאוד משנה לי.

ולא, לאו דווקא המקורי - אני פשוט צריך דרמל לשימוש מהיר ואין לי כוח לחכות למבצע אז אם אין ברירה אני אקנה את המקורי.

זה מארז. אם אני אעלה מידול שלו בקובץ SKP זה יעזור?

ומה בקשר לפרספקס? מאיפה לקנות? (עדיפות לפרספקס כחול, אם כי אולי אפשר להכין משהו כזה לבד..)

תודה רבה.

פורסם

דווקא העובי מאוד משנה..

מה המחיר שאתה מוכן לשלם עבור החומר?

ולא רק העובי משנה.. יש כל מיני סוגים של אלומיניום (ראה, "מספרים" בתגובה הקודמת שלי)> לכל אחד יש תכונות אחרות

אחד - קל לעיבוד

השני טוב לפוליש וכו'.. אם תגדיר מה אתה צריך במדויק, נוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר

בקשר לפרספקס, תציץ בסטיקי של הפורום, תרים טלפון ותברר.. (אגב-אני תמיד פתוח לעדכונים..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים