פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שלום לכולם.מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע:1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל:Windows IP ConfigurationAn internal error occurred: The request is not supported.Additional Information: Unable to query routinginformation.3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שללפתרונות שלא הועילו.4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE.5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחתדקה-שתיים.אשמח על פתרון.תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר הסרתי - AVG + ADAWARE +WINDOWS DEFENDER - עדיין לא עובד.חומת האש של חלונות אינה מופעלת.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים התחל - > RUN - > שם תרשום services.mscתבדוק ששירות בשם DHCP Clinet פועל בצורה אוטומטית (לא ידנית ) כמו כן אותו דבר לשירות של DNS Client , IPsec services , ובכללי תנסה לבדוק כל משהו שקשור לרשתות וסרביסים אני מאמין שהבעיה שלך נובעת מסרביס מנוטרל או כרטיס רשת תקול .
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר הכל אוטומטי.הדבר היחיד שנשאר לי לנסות - להתקין כרטיס רשת חדש.חיבור הרשת הנוכחי הוא O/B - על לוח האם (והוא עבד מצויין 4 שנים).
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אני לא חושב שזה בעיית חומרה זה נשמע כמו תוכנה, תנסה אולי להתקין את הדרייבר מחדש.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר תודה על הצעות.בינתיים - כלום. הסרתי והתקנתי את הדרייבר כמה פעמים.דבר נוסף שיכול לשפוך עוד אור - בחלון "חלון משימות" (TASK MANAGER) תחת "רשת" (NETWORKING), כתוב:"לא נמצאו מתאמי רשת פעילים". לא מצאתי על ההודעה הזו כלום בתמיכה של מיקרוסופט (באתר ובחלונות עצמה).זאת למרות שמתאם הרשת מופיע במנהל ההתקנים כפעיל ומותקן לכל דבר, בלי סימן שאלה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים ניסית לרשום ב-CMDipconfig /release ואז ipconfig /renew?זה בטח לא הבעיה אבל תנסה... בכול מקרה אני בטוח שהתקנת וינדואז תתקן ת'בעיה אבל זאת אפשרות אחרונה(קרה לי את אותו דבר וכול מי שבדק -כולל התכנאי לא ידעו מה לעשות והמליצו על פירמוט..פירמוט פטר את הבעיה ).
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אם כבר מגיעים למצב כל כך נואש עדיף קודם כל לנסות לעשות Repair מההתקנה של ה-Windows רוב הסיכויים שזה יעבוד ורוב הסיכויים שזה לא ידפוק כלום במחשב.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר תודה על העצה, שתי שאלות:האם REPAIR נוגע בתוכנות או שאפשר להיות רגוע לגביהן ולגבי מה שנמצא באופן כללי בכונן המערכת ?כיצד אפשר לעשות REPAIR במערכת XP SP2 עם דיסק שיש בו SP1 ?תודה מראש.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הrepair לא פוגע בכלל בתוכנות אלה רק מתקן את הwindows אם יש לך sp2 ודיסק עם sp1 אז יתכן שיהיה לך בעיה אחר כך עם התחברות לאינטרנטאם אתה מתחבר עם חייגן יתכן ותצטרך להגדיר אותו מחדש וגם לבצע טיפול בregistry לפני שאתה מגדיר אותואנשי התמיכה של ספק האינטרנט שלך אמורים לעזור לך עם זה. אם הם לא יודעים איך זה הטיפול בregistry:תגבה את הregistry ואחר כל תמחק את שני הערכים הבאים: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\25 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\26לאחר מכן תאתחל את המחשב ותוכל להגדיר חייגןבהצלחה
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר אחרי שבאמת נואשתי מכל פתרון אחר, ניסיתי REAPIR - אבל - כמובן, לא יכלתי לעשות את זה מכיוון שבגירסת החלונות שיש ליאין את האופציה הזו כאשר מגיעים לחלון ההתקנה (כאשר אני עושה BOOT מ-CD). יש רק אופצייה של התקנה או יציאה.כנראה שהכל מוביל לקראת פרמוט.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים תבדוק שוב אחרי שאתה בוחר התקנה והוא מוצא את המערכת הקיימת יש אפשרות של repair נשמע מוזר שלא יהיה את זה יש לי XP מהראשונים שיצאו אפילו בלי SP1 ובכל זאת יש את האופציה הזאתחבל לפרמט אם לא חיבים
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר הבנתי שגירסת XP HOME SP1 בעברית לא כוללת REPAIR. DAMM THOSE MICROSOFT !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.