עבור לתוכן

האם למשחקים עדיף מעבד כפול E6750 או מרובע 6600Q ?

Featured Replies

פורסם

1. עברנו את כיתה ד'.

2. שטויות. 95% מתוכנות ומשחקים לא תומכים במרובעי ליבה. ההבדל בביצועים בין כפול ליבה למרובע ללא תמיכה זניח לחלוטין.

3. בעתיד אתה מדבר על סוף שנת 2009? כפולי ליבה נמצאים בשוק מעל שנתיים ועדיין לא יודעים לנצל אותם. על מרובעי ליבה אני בכלל לא מדבר. סתם אובן טוסטר בגודל 65nm.

לפותח הדיון: אל תמהר לשום מקום. יקח זמן רב עד שילמדו לנצל מרובעי ליבה וכשזה יקרה יהיו בשוק מרובעי ליבה חזקים ויעילים בהרבה. לך על E6750 בראש שקט ותחסוך 500 שקלים.

הם בשיווק עכשיו ואני אומר עד סוף 2008

כבר יהיה ניצול של 2 ליבות מלא...

1 תלוי מה אתה רוצה מחשב לעתיד או מחשב לעוד שנה שנתיים

2 מבחינת ביצועים Q6600 יותר חזק ואין על זה וויכוח

3 משחקים ... שמע שיצא ניצול של 4 ליבות זה יהיה עולם שונה לגמרי.. עד אז יש ויש זמן .

בקיצור מסכנה פשוטה ... Q6600 הרבה יותר חזק... חיסרון..= עדין אין מה שינצל תחוזק שלו(את 4 הליבות)

E6750 חזק יציב גם כן ...

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על המרובע, בטוח יותר לעתיד.

אני בדיוק קונה את ה-6750 ..אחי... הQ הוא תנורררר אנילא יודע אם אנשים לוקחים את זה בחשבון אבל בגלל כל החום הזה כל שאר המחשב פועל פחות טוב... ככה שעדיף משהו קריר וטוב :screwy:

?

פורסם

כרגע רוב הכמעט מוחלט של המשחקים לא תומכים או יותר נכון לא מפיקים יתרונות מריבוי ליבות ככה שמה שחשוב זה התדר ושל ה 6750 גבוה יותר

אבל מצד שני אתה לא קונה מעבד ליום יומיים אלא לשנה שנתיים לפחות ושם בהחלט יהיה יתרון ל Q6600 כי ברגע שהמשחקים ידעו לנצל את ריבוי הליבות זה יהיה עולם אחר מבחינת הכוח עיבוד

אתה סותר את עצמך,

בוא נגיד שהוא יקנה את ה Q6600 אוקיי? עד כמה זמן הוא יחזיק.. 3 שנים?

בעוד 3 שנים אני מאמין שכבר תיהיה תמיכה בריבוי ליבות, אבל שהתמיכה תצא הוא כבר בכ"מ יחליף מעבד, אז מזה יעזור לו?

פורסם

כתבה מעולה שעונה בדיוק על השאלות האלה:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3038

בגדול המסקנה היא שעבור משחקים עדיף E6850 ועבור קידודים וכדומה עדיף Q6600.

כתבה מעולה שעונה על שאלות קשות....

פורסם

כתבה מעולה שעונה בדיוק על השאלות האלה:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3038

בגדול המסקנה היא שעבור משחקים עדיף E6850 ועבור קידודים וכדומה עדיף Q6600.

כתבה מעולה שעונה על שאלות קשות....

בוא נדבר על עתיד אוקי...

אתה רוצה להגיד לי שבעתיד שיצאו משחקים שינצלו 4 ליבה

המעבד 2 ליבה יהיה יותר טוב למשחקים...?

ובקשר לתנור חום שאמרו פה...

נכון הוא מתחמם אבל הוא יציב

אצלי על שבועים של עבודה ודולק שבועים ללא ריסט ללא כיבוי

עדין הטמפ' שלו 40 41 אולי פעם אחת קפצץ לי ל44

עדין מעבד נורא טוב וחזק ממליץ עליו מאשר על E6850 דעתי כמובן...

פורסם

בוא תבדוק כמה משחקי DX10 ממש משתמשים ב-DX10. שימושים אמיתיים של DX10 נראה ב-crysis. מתי זה ייקרה? מתי יצא DX10?

אותו כנ"ל לגבי quad. היום יצא quad במחיר שווה נפש בדמות Q6600. מתי יהיה שימוש ראשון שלו? מתי יוצא alan wake?

כמה עוד משחקים ישתמשו בQ? כמה זמן ייקח עד שהשוק ייאמץ את הטכנולוגיה? האם עד אז Q6600 יהיה רלוונטי?

פורסם

לאף אחד אין תאריך מתי יהיו משחקים שתומכים ב-Q

אבל דבר אחד ברור לכולם , שבמוקדם או במאוחר יהיו יותר ויותר ישומים שיתמכו בריבוי ליבות

אז איזה מעבד היית רוצה במחשב שלך , שיתמוך בישומים של "מחר" או של היום ?

חוץ מזה ברוב המשחקים של היום המעבד לא מאוד משמעותי בביצועים , וה-Q6600 יהיה מצויין גם למשחקים של היום

פורסם

יותר נכון - "איזה מעבד היית רוצה במחשב שלך, ביצועים טובים מאוד+תמיכה ביישומים בעתיד או מעבד עם ביצועים יותר טובים היום אבל תמיכה פחות טובה בעתיד?"

פורסם
  • מחבר

בקיצור לשאלתי יצאתי מבולבל לגמרי

אלף דעות וכולם נשמעות הגיוניות.

לגבי כל אלה שאומרים שה-Q6600 מתחמם מאד, אבל הבנתי שגרסאת ה- G0 שבדרך אמרוה להיות קרירה מאד ביחס לנוכחי, האומנם?

בקיצור ללכת על ה-Q6600 החדש STEP G0 ?

או

E6759 או E6850 ?

בכל מקרה אתם אחלה והתשובות ממש מקצועיות. חבר'ה רציניים פה חייב לציין.

המון תודה

פורסם

לעניות דעתי, עם כרטיס מסך טוב , הQ לא יהווה צוואר בקבוק במשחקים כלל וכלל

פורסם

אני קונה את הQ, גם אם ישום מסויים לא ינצל 4 ליבות הוא ינצל את השתים שזה כמו E6600 אחד שהוא גם מעבד לא "חלש".

לכן אני אומר Q6600 ואתה מסודר לשנתיים הבאות +.

וגם אם לא תשיג STEP G0 תפנק אותו עם איזה BIG VX ואתה מסודר.

פורסם

לאף אחד אין תאריך מתי יהיו משחקים שתומכים ב-Q

אבל דבר אחד ברור לכולם , שבמוקדם או במאוחר יהיו יותר ויותר ישומים שיתמכו בריבוי ליבות

חוץ מזה ברוב המשחקים של היום המעבד לא מאוד משמעותי בביצועים , וה-Q6600 יהיה מצויין גם למשחקים של היום

ללא ספק, אבל כשזה יקרה יהיו בשוק מעבדים מרובעי ליבה חזקים בהרבה, אז למה ללכת על טכנולוגיה יקרה ולא בשלה? שיקנה E6750 ויחסוך 500 שקלים.

פורסם

ללא ספק, אבל כשזה יקרה יהיו בשוק מעבדים מרובעי ליבה חזקים בהרבה, אז למה ללכת על טכנולוגיה יקרה ולא בשלה? שיקנה E6750 ויחסוך 500 שקלים.

אני ישאל אותך שאלה...

אתה חושב שאינטל תוציא מעבד סתם ככה לכיף שלה..?

כי לי זה ניראה מזה לא עם היא תעשה את זה האמון שאינטל ירד בהרבה...

פורסם

יותר נכון - "איזה מעבד היית רוצה במחשב שלך, ביצועים טובים מאוד+תמיכה ביישומים בעתיד או מעבד עם ביצועים יותר טובים היום אבל תמיכה פחות טובה בעתיד?"

תסתכל על התמונה:

15129.png

השאלה היא האם היית מעדיף לקנות מעבד שנותן לך 15% פחות ביצועים היום וישתווה לביצועים נורמלים רק בעוד שנה וחצי?

פורסם

תגיד לי, אתה מנבא את העתיד מטעם איזה חברה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים