עבור לתוכן

דרייברים לרמקולים של לוג'יטק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב :)

התקנתי אצל חבר שלי את המערכת החדשה שלו (שבמקרה אנחנו קנינו לו ליום הולדת ;D) והיא עובדת אחלה, מדובר על X-530 של לוג'יטק.

העניין הוא שגם עם המערכת וגם באינטרנט אין זכר לדרייברים, כמה שלא חיפשתי!

אז טכנית הכל עובד, אבל חשבתי שאולי יכול להיות נחמד לשלוט קצת יותר בעניינים בעזרת דרייברים רציניים.

פספסתי משהו? בכל זאת יש דרך להשיג דרייברים רציניים? או שפשוט אין סיבה?

תודה :D

פורסם

גבר, זה רמקולים, לא חומרה, ממתי יש דרייברים לרמקולים??? דרייברים יש לכרטיס קול, לא לרמקולים

המחשב לא יודע איזה רמקולים מחוברים אליו, זה גם לא מעניין אותו

פורסם

גבר, זה רמקולים, לא חומרה, ממתי יש דרייברים לרמקולים??? דרייברים יש לכרטיס קול, לא לרמקולים

המחשב לא יודע איזה רמקולים מחוברים אליו, זה גם לא מעניין אותו

תכלס זה מבאס
פורסם

אגב, על מה כבר אתה רוצה לשלוט ברמקולים?

פורסם
  • מחבר

המממ זו זווית מעניינת להסתכל על זה.

האמת שראיתי באתר שלהם לציוד שמע מסויים אבל כנראה שזה היה משהו מיוחד.

בכל אופן, הבעיה העיקרית היא שהמחשב, בבקרת השמע, לא זיהה את הרמקולים האלה, הוא מזהה REALTEK שחבר שלי הגדיר לפני הרבה זמן, זה מה שהעלה אצלי את השאלה מלכתחילה...

פורסם

ה REALTEK זה לא הרמקולים, זה הכרטיס קול :)

הדגם והשם של הרמקולים לא יופיעו לך בחיים במערכת הפעלה, שוב, המחשב לא מעניין אותו איזה רמקולים מחוברים לכרטיס קול.

לא משנה איזה רמקולים תחבר, עדיין יהיה רשום REALTEK אלא אם תחליף כרטיס קול לחברה אחרת.

תצא מהראש הזה.

גם אם תחבר אזניות במקום רמקולים זה לא ישנה כלום בהגדרות של המחשב.

זה כמו שתשים מגנט על המקרר, זה לא משנה כלום בשביל המקרר. טוב, זו לא השוואה הכי טובה, אבל זה כדי להוציא אותך מהראש הזה.

פורסם

תצא מהסרט הזה!

על הרמקולים את שולט דרך השלט שלהם או עם מה שהם לא באים מקסימום עם כבר אז יש לך שליטה רחבה יותר דרך כרטיסי קול מתקדמים או רסיברים

פורסם
  • מחבר

טוב לא צריך להרוג אותי, סליחה, בתחום הסאונד אני פחות מתמצא, למרות שלהתקין את זה היה סיפור קצת מורכב ובכל זאת הצלחתי בלי בעיה.... אבל כאן אני כבר לא אקבל קרדיט אז... אוקיי - בזה אני פחות מתמצא, תודה שתקנתם לי טעות ישנה בצורה עדינה וחביבה...

פורסם

גבר, לא מנסים להרוג אותך (לפחות אני לא )

פשוט רציתי להוציא אותך מהר מהראש הזה, שמח שהבנת, כי פשוט אין דרך אחרת להסביר את זה.

אפילו הייתי מאוד זהיר ולא השתמשתי בסימני קריאה.

קיצר, לא מנסים להרוג אותך, העיקר שהבנת, זה לא מקום לצחוק או להתעצבן על אנשים שלא מבינים דברים מסויימים.

כל אחד והידע שלו בתחום שלו, בשביל זה יש את הפורום הזה.

אגב, קרה פעם שמישהו אמר שיש לו תקלה במחשב, הוא לא נדלק, ואמרתי לו שיביא לי אותו (הייתי טכנאי תקופה מסויימת), והוא הביא את המסך.

מה לעשות, כולם בני אדם

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל האווירה לא הייתה ממש סימפטית.

מודה - טעות דבילית... כרגע לא תאמינו לי אבל באופן יחסי אני מבין במחשבים בכלל לא מעט, אז קצת פאדיחות והכל אבל וואו, איזה תגובות אנשים... לפחות כאילו אמרתי לכם שהשמש ירוקה והשמיים סגולים.

פורסם

זה נראה לך תגובות מוגזמות, כי אתה קורא את כולם אחת אחרי השניה וככה זה מצטייר לך.

אבל תחשוב על כל בן אדם, יש כאלה שמגיבים בנפרד בלי שום קשר לשאר התגובות. והתגובה שלו נראית סבירה, אבל כשאתה קורא עוד אחת ועוד אחת ועוד אחת זה מתנפח אצלך.

שמע, זה בעיה במחשבים, פתאום מישהו שם סימן קריאה, אתה קורא את זה ומדמיין בראש שהוא צועק עליך, דברים כאלה, אבל זה לא ככה.

אוקיי, שמחתי לעזור. אגב, גם במסכי מחשב זה אותו דבר.

הדבר האחרון שיש לי לעשות זה לשבת פה אחרי 3 לפנות בבוקר ולכעוס על מישהו או להתעצבן עליו או להטיף לו.

אני מגיב בשביל לעזור.

יאללה, 3:30 לילה טוב!

פורסם
  • מחבר

אתה בסדר אתה :xyxthumbs:

מה שהזכרת על מסכים אגב, למה הכוונה?

ברור שמה שיזדהה זה כרטיס המסך אבל בין הגדרות כרטיס המסך כן יש זיהוי של המסך (במסכים החדשים בעיקר).

לא?

פורסם

כן יש זיהוי של המסך,דווקא למסכים מסויימים יש אפילו דריוורים ;D... אצלי הוא גם מזהה את השם של הטלוויזיה

פורסם

נראה לע הדרייברים זה חרטא בכרטיסי מסך, זה סתם תוכנה שיענו מתאימה צבעים..

טוב לא משנה, גלשנו מהנושא

פורסם

דריוור של כרטיס מסך הוא הדריוור הכי חשוב שיש ! אל תפקפק בו. יש בהם המון שיפורים ,תיקונים ,עדכונים והתאמה למשחקים חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים