פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש לי 2 בעיות1)הווינדוס XP PRO שלי חוקיאני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer.מה לעשות????2)כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זהלמרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזהואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזהhttp://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=heשאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי.הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לילכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופטמה אפשר לעשות כדי לפתור את זה??תודה רבהעזרה בבקשה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים ניסית להגדיר את הדפדפן להגדרות ברירת מחדל?תנסה... או שתוריד גירסה חדשה יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר ניסית להגדיר את הדפדפן להגדרות ברירת מחדל?תנסה... או שתוריד גירסה חדשה יותר.ניסיתי להגדיר כברירת מחדל ולא הלך עדייןוהבעיה קיימת גם בפייר פוקס אז אני לא חושב שזה בעיה של גירסאודרך אגב הבעיה של ההתקנה של ה SP2 ממש דחופה -יותר מהבעיה של הווינדוס אפדייט אז בבקשה עזרה...תודה=]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.