פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים איך אני עושה את זה.. יש לי מצלמת וידאו אנלוגית (עם קלטות) ואני רוצה להמיר את הסרטים ולהעביר אותם למחשביש איזשהו ציוד מיוחד שצריך או דברים כאלו? כי אין לי אפשרות לחבר אותה למחשב.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים איזו מצלמת וידאו יש לך?במצלמות הוידאו החדשות שעובדות על קלטות MINI-DV כיום יש יציאת USB וגם יציאת FIREWIRE, אחד מהם תוכל לחבר למחשב ולהמיר עם Windows movie maker שעושה את העבודה בצורה לא רעה בכלל.USB הוא החיבור הסטנדרטי שנותן איכות המרה סבירה, עם זאת הפיירווייר נותן איכות הקלטה טובה מזו של הUSBנסה את ה USB ואם הוא לא מספיק איכותי עבורך תשתדרג לפיירווייר
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אזהו שאין לי את שני החיבורים האלה....יש לי רק חיבור לטלוויזיה כזה צהוב ולבן..
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני לא יודע אם זה הפיתרון הכי יעל אבל זו דרך:לקנות כרטיס טלויזיה או ללכת לחבר שיש לו , לחבר את המצלמה למחשב ולהקליט ישר למחשב ולצרוב את הקובץ. יש כרטיסים שנועדו לזה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר יש מצב שבמקום כרטיס אפשר לקנות כבלים שיתאימו?חבר שלי אמר שהוא קנה משהו כמו 5 כבלים שכל אחד התאים לשני וזה יצא לו תכלס יותר זול.. עכשיו אני שואל אם יש מצב לכבל שיתאים לי בין FIREWIRE או USB לכבלים האלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.