עבור לתוכן

קניות של הדיוטי פרי

Featured Replies

פורסם

חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים...

מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?

פורסם

עיקר הבעיה בדיוטי פרי זה המחסור במידע

אין לך שם את ZAP וזמן העליה למטוס הולך ומתקרב..

בכל מקרה בגוש דן יש להם מרכז בדן דיזיין שנמצא מול קניון איילון. אני פניתי פעם וטיפלו בי.

פורסם

כעיקרון מוצרי חשמל בדיוטי פרי נחשבים יקרים יותר מבארץ.

מה שמשתלם לקנות בדיוטי עד כמה שאני יודע זה אלכוהול, סיגריות, בשמים ובחלק מהמקרים גם נעליים ובגדים.

פורסם

יש משהו ספציפי שאתה רוצה? תגיד לי מה אתה מחפש אני יבדוק את המחיר שם ויגיד לך ותבדוק אם משתלם.... כמובן יקח קצת זמן, יום שישי אני עובד שם פעם הבאה אז אני יגיד לך ביום שישי את המחירים....

כעיקרון מוצרי חשמל בדיוטי פרי נחשבים יקרים יותר מבארץ.

מה שמשתלם לקנות בדיוטי עד כמה שאני יודע זה אלכוהול, סיגריות, בשמים ובחלק מהמקרים גם נעליים ובגדים.

צודק, המחירים של האלכוהול שם ברצפה, סיגריות אני לא יודע מחירים בארץ ובשמים ב99 אחוז מהמקרים זה יותר זול. אבל האלכוהול ממש ממש זול.... שתי בקבוקים של ג'וני ווקר שחור עולים 80 דולר שזה בערך 350 שקל... בארץ אחד עולה 350... כחול שתיים עולה 350 דולר (1500 שקל, אחד עולה 250 דולר) בארץ עולה 1700 אחד.... פשוט מטורף ההבדלים...

פורסם

בדיוק המשקאות שבדקתי כשהייתי בדיוטי לפני שבוע וחצי...

אבל מה, המחירים של האלכוהול באיה נאפה עוד יותר מדהימים חבר שלי קנה את הג'וני הירוק והזהוב ב60 פאונד קפריסאי (כ600 שקל לשניהם), כשבארץ הגרין עולה 600 והגולד עולה 700 שקל.

פורסם

יש מוצרי 200$ שהם משתלמים מאוד

קניתי שם רמקולים למחשב FX6021 ב-850 ש"ח ובזאפ הכי זול זה 1374 ש"ח

פורסם

כשיצא ה DVD המקליט בארץ,

המחיר בדיוטי היה הכי כדאי

כיום, אין יותר מדי מציאות בדיוטי

בתחום האלקטרוניקה

פורסם

מה עם טלויזיות? איך המחיר נגיד של 32 חברה טובה ואיכות טובה?

פורסם

הם טובים בעיקר במוצרי 200$

מעבר לסכום זה אין הטבת מס לכן הם לא טובים יותר מסוחרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נגיד אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית או משהו בסגנון זה לא משתלם?

וחשבתי אולי יש בעיות במכס- אם אני קונה מוצר של 250 דולר, לוקח אותו לחו"ל ואז חוזר-

יעשו לי בעיות עם מכס? קניתי בארץ! :bash:

אבל אם לא משתלם אז לא משנה...

חשבתי שאולי כדאי לתת שיעורים לכל אזרח במדינה הזאת מה קונים כשיוצאים לחו"ל בדיוטי פרי

אם מלא אנשים יוצאים וכל אחד יקנה אלכהול יביאו לארץ ואז כולנו נשמח משתייה בזול :cool2:

פורסם

אתה פשוט צריך להראות שלא קנית את זה בחו"ל

נגיד אם תבוא עם המצלמה על הצאוור בלי הקופסא והכל זה יראה כאילו הבאת את זה מהארץ.. או שזה לשימוש אישי (שמעתי את זה פעם, לא יודע ממש מה זה אומר)

פורסם

גם אם קנית בארץ (בדיוטי פרי), אתה עדיין חייב לשלם מכס.

חנויות הדיוטי פרי פטורות ממע"מ, ולא ממכס.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%9E%D7%9E%D7%A1

בכניסה לישראל רשאי כל נוסע להביא אתו מוצרי יבוא (ומוצרי הדיוטי פרי בכלל זה) בסך 200 דולר, מבלי שיידרש לשלם מכס בגינם. על מוצרים שמחירם גבוה יותר יש לשלם מכס, אך הם פטורים ממע"מ וממס קנייה.
פורסם

רגע ומוצרים בארץ הם כולל מכס?

כי אם לא אז יותר שווה כבר לקנות בארץ

פורסם

לפני נסיעה לארה"ב עם משלחת בי"ס קניתי מצלמה בדיוטי ב400$, וכשחזרנו לא עברנו בכלל במכס. היו אנשים שחזרו עם מוצרים בשווי גבוה יותר מ-200$ מחו"ל ולא שילמו מכס. אני מפספס פה משהו?

פורסם
  • מחבר

העניין הזה עם המכס באמת מוזר

שמעתי סיפורים שאנשים מצליחים להכנס לארץ עם מלא טלוויזיות פלזמה בלי לשלם מכס

אסור לקנות אפילו קונסולה? העניין הזה מבאס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים