פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים לא מוצא בשום מקום =/ ..בבקשה זה לאבא שלי ..או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אתה בטוח שזה AX? כי זה לא מופיע באתר של אינטרנטAAL440Lxהנה .. סליחה על הטעות (היתי בים אז סליחה על ההמתנה גם =/. )
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אוקיי, לא ציינת איזו מערכת הפעלה יש לו, אז תמשיך מפה:http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=198〈=engכפי שתראה אין שם דרייברים ל XP ולויסטה אז אני מניח שזה אמור לזהות ולהתקין אוטומטית את הדרייברים (הווינדווס של אבא שלך)
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר לא אחי לא זיהה ..זה מה שמפתיע ..ואם אין למערכת הפעלה (XP ) אז מה הטעם ?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים דרייברים למה אתה צריך בדיוק?יש ללוח כרטיס קול מובנה?כרטיס רשת מובנה??מה אתה לא מצליח להפעיל?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר כרטיס רשת מובנה !!זה מה אני צריך אחי @ראיתי כרטיסי רשת מובנים באתר של אינטל אבל אני לא יודע איך הוא נקרא שם =/
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הווינדווס מזהה לך את הכרטיס רשת?הוא מבקש בכלל להתקין דרייברים?אם לא יכול להיות שהוא מבוטל בביוס וצריך להפעיל אותו.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים שמע, אני לא מוצא על זה כלום.הדרייברים היחידים שראיתי שקשורים ללוח הזה זה דרייברים לכרטיס קול ל WINDOWS 95 ומטה.זה לוח ממש ישן, לפנטיום 2, כנראה גם שלא יהיה לו דרייברים ל XP.אני הייתי הולך לחנות, שונה כרטיס רשת נורמלי, עולה בין 30-50 שקל, וגומר את העניין הזה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר שמע, אני לא מוצא על זה כלום.הדרייברים היחידים שראיתי שקשורים ללוח הזה זה דרייברים לכרטיס קול ל WINDOWS 95 ומטה.זה לוח ממש ישן, לפנטיום 2, כנראה גם שלא יהיה לו דרייברים ל XP.אני הייתי הולך לחנות, שונה כרטיס רשת נורמלי, עולה בין 30-50 שקל, וגומר את העניין הזה.P4 אחי ..אבל שמע יש לי כרטיס רשת .. אין בעיה להתקין אותו ולהיות באינטרנטאבל הוא מאט את האינטרנט בצורה משמעותית
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים לא נראה לי הגיוני שהוא יאט את האינטרנט, כי המהירות של האינטרנט נמוכה פי כמה וכמה מהמהירות של הכרטיס רשת.תנסה אולי לעדכן דרייברים.אם לא עוזר, שוב, קנה כרטיס רשת חדש, גרושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.