פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים J0n1, אולי תפנה אותנו לאיזה מאמר\כתבה שמראה את הפליטת קרינה מקטודה\המנורה של הסורקים?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אנשים מה נבהלתם סה"כ סוג של מנורה מה שפולט קרינה זנ לא האור של זה אלה המשטח המגנטי שעושה את הסריקה בפועלהקטודה סה"כ משמשת כמו פלש במצלמה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים עזבוא לא קרינה ולא אגזים עשיתי גם רעיון אדיררררר פשוט :xyxthumbs: אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים J0n1, אולי תפנה אותנו לאיזה מאמר\כתבה שמראה את הפליטת קרינה מקטודה\המנורה של הסורקים?אני רק חשבתי ככהחשבתי שזה החלק שפולט את הקרינה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר עזבוא לא קרינה ולא אגזים עשיתי גם רעיון אדיררררר פשוט :xyxthumbs: אני מצרף תמונה אני שמח שהמדריך מייושם ד"א, לא כ"כ רואים את הקתודה בצד אז נסה לשים את זה מקדימה (בפאנל).
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אנשים מה נבהלתם סה"כ סוג של מנורה מה שפולט קרינה זה לא האור של זה אלה המשטח המגנטי שעושה את הסריקה בפועלהקטודה סה"כ משמשת כמו פלש במצלמהאני צריך להתחיל להעיף רמקולים מהחדר?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים אם יש לך מסך CRT או פלאפון הם צרכים לעוף ביחד עם הרמקולים, גם הם פולטים קרינה
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים הפלאפון תמיד כבוי שאני הולך לישון. אבל פאק החדר שלי מלא רמקולים ויש לי אחד בדיוק ליד הראש!באיזה טווח הם פולטים קרינה הקקות?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר הפלאפון תמיד כבוי שאני הולך לישון. אבל פאק החדר שלי מלא רמקולים ויש לי אחד בדיוק ליד הראש! באיזה טווח הם פולטים קרינה הקקות? מה נלחצם? אין לכם לווין בחדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.