פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים היי כאן אני אראה לכם איך אפשר לאלתר קתודה מתוך סורק ישן מה אנחנו צריכים: 1) סורק ישן 2) קולפן חוטים (או שיניים תודה למור שובל על התמונה שגנבתי ממנו ;D) 3) חיבור molex זכר (אני אישית אלתרתי אחד מכבל SATA שהיה לי) 4) מברג שטוח או לדרמן 8) 5) היט שרינקס או איזולירבנד יאללה נתחיל? דבר ראשון נפתח את הסורק שלנו, אצלי הוא היה סגור עם קליפסים: אחרי שפתחנו את הסורק נוציא את הקתודה והבקר שלה: עכשיו נקח את המולקס ונחשוף את החוטים: נחתוך את החיבור חשמל מהבקר ונחשוף: נחבר את החוט האדום מהבקר לחוט הצהוב במולקס ואת השחור לשחור ואז נעטוף באיזולירבנד / היט שרינק: נחבר למחשב לבדיקה: עכשיו רק נשאר למקם במחשב, תהנו
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר בד"כ הקתודה מגיעה בתוך חתיכת פלסטיק שמגנה עליו. (אולי לא רואים בתמונות אבל הוא נמצא)אולי זה מוציא קרינה, אבל דבר אחד תיהיה בטוח, שזו אותו הקרינה כמו קתודה רגילה שאתה קונה בחנות.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר איך הגעתם לקרינה?! =\\\לדעתי סתם נורת פלורסנט או באמת קטודה לבנה.גם מה שאני חשבתי עליו.. סוג של פלורסנט או משהו כזה..
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מה כולכם נכנסתם לפאניקה? כולה קתודה קצת יותר קטנה ממה שאתם רגילים מה עובר עליכם? אין בזה שום קרינה, מכיר את הרעיון ממזמן כבר אבל יפה שפרסמת את המדריך הזה כי הרבה לא ידעו... אצלי עשיתי את זה אור למקלדת בתוך המגירה שאני יראה מה כותב בלילה. אחלה מדריך למרות שאני מכיר
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אותי תמיד היזהרו שזה מסרטן וכדומה אני הייתי מברר טוב שזה לא מסוכן. חוץ מזה סחטיין על המדריך.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אותי תמיד היזהרו שזה מסרטן וכדומה אני הייתי מברר טוב שזה לא מסוכן. חוץ מזה סחטיין על המדריך.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אותי תמיד היזהרו שזה מסרטן וכדומה אתה בטוח :s05: כי אני הייתי סורק הרבה את הפרצוף.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר ולי אמרו שהתינוקות באים מהחסידה.. זה נכון? כל אחד שהיה "קטן" אמרו לו שזה מסרטן/"מקרין" ( :-X) זה לא בהכרח נכון.. חוץ מזה, ההורים שלכם הם הנדסאי אלקטרוניקה שהם יודעים שזה מסרטן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.