פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2תודה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2תודהפשוט תגזור אותה למרובעת
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים נדמה לי שהוא התכוון "למתוח" את התמונה כך שהאובייקט יהיה "כמו במציאות"... לזה התכוונת?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים נדמה לי שהוא התכוון "למתוח" את התמונה כך שהאובייקט יהיה "כמו במציאות"... לזה התכוונת?אכן כן
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני עשיתי את זה ב-MATLAB..."המתיחה" מעדשת FISH EYE היא לא ליניארית ותלוייה בפרמטרים של עיוות רדיאלי וטנגנטי של עדשה.יש לך רק תמונה אחת או שזה רצף תמונות ?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש מס' דוקטורנטים באוניברסיטאות בעולם שעושים את עבודת הדוקטורט על דברים כאלה בדיוק.אולי כתבו איזה תוכנת FREEWARE שפתוחה לציבור. חפש בגוגל.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש כלים שמתקנים את העיוות, הבעיה היא שצריך לחשב את הפרמטים של עדשה, מה שעלול להיות בעייתי מאוד עם תתבסס על תמונה אחת.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר יש כלים שמתקנים את העיוות, הבעיה היא שצריך לחשב את הפרמטים של עדשה, מה שעלול להיות בעייתי מאוד עם תתבסס על תמונה אחת. איך לחשב פרמטרים ? לפי מה? איפה להזין? אין לי בעיה לשבת ולעשות ניסוי וטעיה. יש לי MATLAB 5.3 הישן בגרסת סטודנט האם זה מספיק ? איך מבצעים טרנספורמציה ?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים יש לך את זה :http://www.vision.caltech.edu/bouguetj/calib_doc/אבל אל תסבך את עצמך, יש תוכנות מוכנות שעושות את זה, צריך רק לחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.